AKTUELNO

Na stubu srama!

U toku je emisija "Pretres nedelje", koju vodi Milan Milošević. Naredna tema koju je voditelj pokrenuo, bilo je pomirenje Adama Đoganija i Tamare Nikolić, poznatije kao DJ Tamaris. Prva je reč na ovu temu dobila Miljana Popović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što je sve šokiralo u kući je pomirenje Adama i Tamare, prva se od nje pomerila Miljana. Miljana, zašo si to učinila? - upitao je Milan.
Od momenta kada su se pomirili se ne družimo. On njoj brani, verovatno misli da sam ja neka veštica. Kada je Uroš nju uvredio, a Adama i Tamara nisu bili zajedno, ja sam joj rekla da je tada videla da će joj Adam okrenuti leđa, ukoliko ne budu zajedno - kazala je Milana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da Miljana uvredila od tvog distanciranja, pa ste se onda pomirile. Kada si sa Adamom, onda opet ne pričate, ja mislim da si ti sada, prava ti - rekla je Matora.
Mi pričamo i komuniciramo. Ja nema problem sa njom - kazala je Miljana.
Ona sad govorti neku drugu priču. Kada je sa dečkom, vidno je da je u nekom drugom svetu i da je boli ku*ac - kazala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Tamari rekao da ukoliko se opet pomori sa Adamom, da je sve to samo igra. Kazao sam joj da super izgleda, da je elokventna i dostojansvena. Rekao sam joj i neke stvari u vezi sukoba sa Urošem, zbog čega je neke stvari izrekao. Ja sam ostao bez teksta, jer se Adam nije usudio da odbrani Tamaru, dok ju je Ćertić vređao. Neko Adamove nokte, koji su crne komentariše, a ne kaže mu. Rođena njegova devojka mi je rekla da je nikakav, a onda se pomirila sa njim. Razočarala me je, ukoliko nije mazohista, onda igra igru - rekao je Kristijan.
Nisam rekla tako, to je bio revolt. Neko je u tom momentu najjačim rafalom špucao na mene, a on nije ustao da me odbrani - rekla je Tamara.
On se kao hijena smejao, dok te je Uroš vređao. Ako ste vi jedno drugom prešli preko toga, onda je to epska ljubav - dodao je Kristijan.
Ja mislim da ja njega dobro poznajem, volim ga, iskreno - kazala je Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, pre nego što su raskinuli, Adam je delovao zaljubljeniji u nju. Kada je bilsa svađa sa Urošem, mislim da je morao da je odbrani - kazao je Zvezdan.
Milane, ja nisam bio u vezi sa pabovkama, a svaku sam branio. On je bio sa ovom devojkom, a nije stao u njenu odbranu - rekao je Kristijan.
Bio sam povređen, ljut, to je bio veliki inat. Mislio sam da me je izdala - rekao je Adam.
Da li si ti hteo da joj pokažeš kako je bez tebe? - upitao je Zvezdan.
Jesam, na neki način - rekao je Adam.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam te video sa onom kapuljačom na glavi, mislio sam da te je izigrala, a da ti patiš - kazao je Kristijan.
Da li bi sad nešto izmenio? - upitao je Zvezdan.
Da, iz ove perspektive, nikada više ne bih dozvolio da me ponos pobedi i da prećutim takve stvari - kazao je Adam.
Kada su svi pričalin da sam ja hladna, on je ustajao i branio me. Desio se taj trenutak, mi smo pustili da se neki ljudi umešaju. Tada se naš, već dovoljno narušen odnos, dodatno pogoršao, a oboje smo temperamentni - rekala je Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

To je sve u besu. Ja sam u besu rekaso da sam devojku, koju sam najmanje voleo, iskoristio - rekao je Adam.
On je rekao šta misli o tebi, u momentu besa, to je uvek tako - kazao je Mića.
Sami smo krivi - rekla je Tamara.
On je moj drug, ali sam rekao da se više neću mešati. To neće dugo trajati, ukoliko je njima tako mala stvar poremetila odnos, onda je to dokaz kakav im je odnos - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Cici, ja samo hoću da se obratim da sve slike koje imaš o ovim finim ili nemoralnim damama pošalješ, neka vide svi ko su i šta su - dodala je Zorica.
Hajde samo da dopusatite Tamari da je upoznate, ne gledate je kroz taj odnos. Ja ipak mislim da če ova veza uspeti - rekao je Adam.
Bilale, da li si mogao da imaš prođu kod Tamare? -upitao je Milan.
Pa ne, ja nisam ni pokušavao. Ja mislim da je sve ovo fejk, sa njegove strane možda i ne, ali sa nje sigurno jeste - rekao je Bilal

Foto: TV Pink Printscreen

Posle Adamovog obraćanja i molbe njegovim prijateljima da upoznaju Tamaru kao osobu, zašto nije tako stao uz nju, kad je Uroš vređao? Otkrij onda zašto ste raskinuli prvi put, da čujemo svi - rekla je Sanja.
Adam je uvek isti, njegova osećanja su iskrena. Mi smo ti verovali, kada si rekla da su se tvoja osećanja ugasila. Meni nije jasno kako su se za 24h tvoja osećanja ponovo probudila?
Ja sam prvi put u rijalitiju, teško je da se održi odnos - kazala je Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Dala si za pravo ljudima da sumnjaju u tebe. Nije trebalo da raskidaš, ako nsai ga volela, ako si tako brzo raskinula, to znači da ljubavi nema - rekao je Miki.
To je samo bila svađica. Imamo isti problem - rekao je Adam.
Nije mi realno da neko može tako hladnokrvbno da raskine i da se pomiri. Meni je Tamara prišla sa Miljanom, ona je rekla da joj nedstaje druženje sa prijateljima. Ja sam rekao da je možda ta veza guši - kazao je Aleksandar.
Ja je nikada nisam gušio, Tamara, da li sam ti govorio gde ćemo da idemo i šta da radimo? - upitao je Adam.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.