AKTUELNO

Da li aludira na Zvezdana?

U toku je emisijia "Pitanja gledalaca" sa Milanom Miloševićem, a voditelj je naredno pitanje pročitao Maji Marinković:

Ima tu mnogo ozbiljnijih likova od Marka, što si sebi dozvolila da uđeš u kokošinjac?

Foto: TV Pink Printscreen

To je stvar ukusa. Ja sam se odmah ogradila, to jeste kokošinjac, ali ja nisam trčala za njim, rekal sam da ne želim ad budem deo kokošinjca dok on to ne raščisti. On je na radio danas jasno i glasno rekao šta ima. Deset puta mi je bilo gore što mi je dao srednji, a ne mali budžet, onda je dobio oko za oko, zub za zub. Sinoć je eskaliralo ono - rekla je Maja.
Milica, Anita i Ana su nazvane kokošinjac, ali Maja je čekala njega da raščisti to. Sa Milicom je u ok odnosima, sa Anitom u najboljim, a sa Spasojevićkom da ne pričam. Što se onda družite? - pitala je Zorica
Ne družimo se, druagrice nemam. Čast Sanji, Matoroj i SLađi. Sa Milicom imam ćao, ćao. Čudno mi je što Anita odjednom ne priča sa mnom jer je rekla da joj jedino ne bi smetalo da ja budem sa Markom - rekla je Maja.
Itekako mi to smeta, ali nemam ništa protiv tebe - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel ste se vi odaljile od Maje zbog Marka? - pitao je Mića
Poštujem njegov izbor. Rekla sam mu kad odlučim i kad bude bio sa nekom, da se ja povlačim - rekla je Milica.
Maju Marko ne zanima u životu. Ovo je samo odradio kompleks da oduva devojčice, htela je da se dokaže. Stavila ga je kao pancir da je ne udari nešto što ona očekuje - rekao je Miljan
Ja sam danas rekla posle radija, da ću poštovati njegovu odluku, da ću ići protiv sebe jer mi se sviđa, ali ne želim da se mešam. Ne znam za ostale devojke, ali ja tu nemam šta da tražim, niti želim. Ja njega nisam pogledala nijednom danas - rekla je Milica.
Maja je pokušavala da pusti rovca između mene i Stanije dok smo bili zajedno - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M. M.