AKTUELNO

Diči se!

U toku je izbor najdvoličnije osobe u "Zadruzi".

Po meni je najdvoličnija osoba Miljana Popović iz razloga što ne postoji zadrugar kom ne radi iza leđa. nova učesnica Anđela došla, sve super, a nema neko mišljenje lepo o njoj. Ista Marija Kulić, danas je došla da trađži cigaretu, a sa Ivanom mešetarila protiv Miljane. Tamaris i Adamu je napravila konflikt, sa Mićom, a Božom. Opraštam ti, ali ne mogu ovog puta stvaro. Čekala je Slađu da dođe, nema minut i kaže neke stvari koje ja ne mislim, a bez pitanja je brčkala po njenim stvarima: Za cigaretu i hranu će vas tapšati po ramenu, a onda kad dođe Milan komentariše sve negativno. Mićo ti to znaš odlično, pa traži Mikiju, Mići, Zvezdanu da je brane. Ne govori lično, nego ogovara. Ne sviđa mi se kao čovek - Marina Popović.

Foto: TV Pink Printscreen

Po meni iz mog ličnog slučaja je Milica Veselinović jer je mesec i po dana pričala da je zaljubljena u mene, provodila vreme sa mnom, ali opet na kraju krajeva, ispalo je ovo što smo videli - rekao je Marko Marković, a sledeći je dobio reč Ivan Dragić:
Voleo bih da su svi direktni i iskreni kao ja, zbog toga sam u svađi sa dosta ukućana, ali znaju na čemu su sa mnom. Ove devojke koje trče za Markom i Bilalom se ne podnose, a piju kafu, ali je najdvoličnija Miljana Popović - istakao je Crnogorac.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. M.