AKTUELNO

Haos traje!

Zadrugari danas glasaju i biraju najdvoličniju osobu u Beloj kući. Naredni takmičar koji je dao svoj sud je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko nije naveo dvoličnost Miljane Kulić prema Bebici. Milica je više puta pričala neke stvari o Aleks, koje Aleks mogu da navedu da je ne voli. Ima još tu osoba. DJ Tamaris je dvolična. Adam isto. Čekali su trenutak da kažu šta misle. on za nju najgnusnije, ona za njega. U svađi ti je svašta rekao - rekao je Lepi Mića.
On govori o sebi i to je to. Ja neću pričati ništa, za mene je vazduh. Svojim mišljenjem me stavljaš na isti tas. Ja sam odgovorila u momentu kad sam bila najstrašnije izvređana. To nisam ja - odgovorila je Tamaris.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao što je to pravo stanje tebe i Adama, tako je ovo pravo stanje Marije i Zorice. Milica je mala beba. Ja ću navesti Mariju i Zoricu, jer su ovde predstavljale lažno prijateljstvo. Zorica išla na slave, krštenje, veselja, da bi na kraju uzvratila i rekla šta misli o njoj - rekao je Lepi Mića.
Mićo, smešan si, ne možeš da napraviš frku. Pomirile smo se - odgovorila je Zorica.
Sad si rekla da je pačavra, k*rva, a sad ste sele i pomirile se. Zato ste dvolične obe. Bila si kod te žene, a onda ste rekle najgore stvari na svetu. Rekla si Mariji da p*ši k*rac Bebici - poručio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroš Ćertić se ubacio i rekao da je lopov u Beloj kući osoba koja prati njegove sukobe, pa odmah nakon tih sukoba krade istim osobama stvari, a pevačica je izgorela.

S*rem ti se na proteine, to nije tema sastanka. Što se tiče najdvoličnije osobe, navešću Milicu Veselinović, svima je jasno zašto, tema je poznata. Mića je dvoličan, to sam ja vežbala milion puta. Ja jesam dvolična kad treba. Navešću Milicu Veselinović, svi znate zbog čega - poručila je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.