AKTUELNO

Izmamila sve poglede!

Petar Grašo pojavio se neposredno pred svoj koncert u društvu supruge Hane Huljić, koja će mu večeras u beogradskoj "Areni" biti najveća podrška u publici.

Foto: Pink.rs

Pevač je rasprodao sve karte za večerašnji nastup u Beogradu, a mnoge njegove kolege i ljudi iz javnog života Srbije našli su se u publici. Među prvima stigao je košarkaš Dejan Tomašević, koji je inače i dobar prijatelj sa Grašom, a zatim i Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević, teniser Filip Krajinović sa devojkom, Nikolina Kovač...

Pre koncerta pred novinare i fotoreportere, pevač je izašao kako bi ispričao utiske o dolasku u Beograd, a sve vreme uz njega je bila Hana.

Lepo je imati podršku lepše polovine, ali i svih ostalih četvrtina i šestina koje ima. Tu mi je porodica, tu su prijatelji, tu su svi - istakao je pevač, kome će gost večeras biti tast Tonči Huljić, a zatim dodao:

Foto: Pink.rs

Tonči je gost, al' on zapravo nije gost, on je domaći, familija. Bez njega ne bih bio to što jesam - ističe pevač, a zatim se prisetio i kolege Olivera Dragojevića, što i inače čini, s kojim se dosta družio.

Njihovu bebu, devojčicu Albu, koja je na svet došla u junu, večeras će čuvati bake.

Autor: P.R.