AKTUELNO

Evo kako je je reagovao kad je saznao da ga Maja poredi sa Bilalom!

Milan Janković Čorba u razgovoru za Pink.rs pričao je o svojoj emisiji "Gastro hood", koja se subotom emituje na RED televiziji i komentarisao ljubavnu vezu Maje Marinković i Bilala Brajlovića, kao i njenu potencijalnu trudnoću.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Kako ide emisija? Kakvi su utisci?

Zadovoljan sam, dobre su reakcije ljudi, sve je super. Dobili smo puno pozdrava, veliku podršku. Sad u subotu se emituje šesta epizoda, snima se druga sezona. Druga sezona će biti jako dinamična, sa puno dobrih gostiju. Spremite se za drugu sezonu, a prva je pokidala.

Šta si spremio za šestu epizodu?

Za šestu epizodu smo decu iz sela Šušići, koji su bili u trećoj epizodi, obećali smo da ćemo da ih vodimo na stadion Crvene zvezde. Nisu bili u Srbiji uopšte, niti u Beogradu, nisu prešli to selo na granici Kosova. Dogovorili smo se da to realizujemo, jako je dinamično, jako emotivno... Svašta može da se čuje i da se vidi, ispratite sad u subotu.

Foto: Promo

Maja sumnja da je trudna, da li misliš da je Bilal taj, od svih bivših, sa kojim bi ona imala dete?

To se nikad ne zna, uvek može da se desi ono što se ne očekuje i čemu se ne bi nadali. Sve je moguće u ovom ludom svetu.

Ona je njega do skoro poredila sa Carem, ali ima najnoviji zaključak da Bilal najviše liči na tebe

Daleko bilo, čekaj momenat... Možda po energiji, ali fizički mislim da ne ličimo, ali sad ćemo baš da vidimo to - rekao je Čorba i pored sebe stavio Bilalovu sliku.

Foto: Pink.rs

Možda misli po ponašanju, ne znam kako se ponaša lik. Neka budu ćale i keva, vreme je da se rađaju deca, dosta smo se za*ebavali - nastavio je Čorba.

Ona je tebe uvek isticala kao nekog sa kim je bila najmirnija, da li misliš da si i dalje njena rak rana, jer sad kaže da je Bilal njena najveća ljubav?

Možda to trenutno, ali što se tiče mene to svi znate i svi su videli kako se ponašala sa mnom, sve je jasno kao dan.

Da li misliš da bi im pomrsio konce kad biste se susreli?

Ja pomrsim konce čim izađem na ulicu, a ne daj Bože da uđem tamo.

Foto: Pink.rs

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.