AKTUELNO

Haos u najavi!

Sledeće pitanje, voditelj Milan Milošević pročitao je Nenadu Macanoviću Bebici.

Kako te nije sramota da vređaš Zoli majku, on tvoju porodicu za koju si rekao da te boli k, nije spomenuo? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije ona meni ništa uradila. Ja sam u radiju rekao svašta nešto, stojim iza toga i kada bi se ponovilo, isto bih uradio - rekao je Bebica.
Kako se ne boriš za svoju decu i porodicu
Ja sam borac. Ako neko misli da sam ovakav ili onakav, ja sam takav - rekao je Bebica.
Ja sam rekao sinoć kad si 15 centimetara ispred nekoga i govoriš da ti je majka k i ostalo, to je moja pobeda. Ja njemu nisam rekao ružnu reč. Ja njemu nikoga u negativnom kontekstu nisam spomenuo. Nekako, u tim momentima, i nju i sebe sam smatrao neuračunljivim, ali ovo što mi je on sinoć rekao, nije niko ni napolju ni unutra. Samo kažem, ili ću ja biti pod zemljom ili će on da se snimi na telefon: "Izvinjavam se što sam Zoli vređao majku, najveća sam pi**ica". Siguran sam sto posto da je hteo da me diskvalifikuje, čim mi je to izgovarao - rekao je Zola.
On je tebi 20 puta rekao da ćeš završiti u invalidskim kolicima. Zakon postoji, to što je tvoja majka danas podnela tužbu, on će za ovo odgovarati krivično - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam problem sa tim krivičnim, to mi je najmanji problem, najviše to volim - rekao je Bebica.
Bile su ovde mnogo gore pretnje, postoje učesnici koji su mnogo gore izgovarali - rekla je Miljana.
Ako ga je tužila žena, odgovaraće...Ja sam čula da mu vređa majku. Pretili su i prošle sezone kolicima, samo neko podnese, neko ne- rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne opravdavam to, ali ne mogu sebi da dozvolim što sam ga dovela u tu situaciju, to je rekao iz nemoći. A što se tiče njegove majke, samo neka tuži - završila je Miljina.

Jovana Tomić Matora je dobila reč.

Svaka čast za Zolu. Ti znaš da bez obzira što mi pričamo da nije došlo do fizičkih kontakta, da ovo nije provokacija na to - počela je Matora.
Ja sam ga iskritikovala za te reči - dodala je Miljana.
On je rekao u tom trenutku nemoći da nije bio kod dede na sahrani - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se svega naslušala ovde. Nisam neko ko podržava takve stvari. Meni lično postoji granica u rijalitiju. Što se mene tiče, kada direktno aludiraš na takve stvari, gore mi je nego da me gurneš ili udariš šamar. Bebica, naravno da Zolu ne može i kad hoće da hendluje odnos, to je zbog Miljane. Miljana uvek, kada je Zola u pitanju, sada je pokušala da odbrani Bebicu, ali je rekla da ne opravdava. Moraš da se pomiriš sa tim da ona nikad neće preboleti Bebicu - rekla je Matora.
Radi se ovde o čistoj psihologiji. Bebici je Miljana ceo svet i onda od vidi Zolu kao pretnju. To je psihologija teška! On oseti da je njegov svet ugrožen, pa to govori. Kako sa Marinkovićem ima lep odnos? Zna da je priča završena. Njegova podsvest zna, njemu se to desilo više puta da se Miljana vratila Zoli, pa se ponaša kao psihopata. On je meni drag na neki način. On oseti da treba da brani to po cenu svog života. To je isto i u vezi i u životu. Postoje ljudi koji vode ljubav da bi partnera zadovoljili, a neki koji sebe. Njegova sreća je da Miljana bude srećna. Njega ne zanima da li mi pi**mo po njemu. Meni je žao ovog dečka, njemu treba dobar psihijatar. On neće da sluša, ne čuje mene kad mu pričam - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.