AKTUELNO

Nije više toliko sigurna u njega!

Ponašanje Nenada Macanovića Bebica je večeras mnogo čudnije zadrugarima nego obično, a u njega je počela da sumnja čak i Marija Kulić, a sve nakon šokantnih optužbi koje je na njegov račun iznela njena ćerka Miljana. Zvezdan Slavnić je na kratko posavetovao Mariju, koja je Zorici Marković otkrila o čemu je pričala sa cimerom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja razmišljam za ovo veštačenje, Zvezdan mi kaže da on neće da pristane da ide. Bebica, na ozbiljno psihijatrijsko veštačenje, koje traje, ozbiljno rešetanje tri dana - ispričala je Kulićka.
Tri dana, pa nek ide, da vidimo jesu li laži ili nisu - dodala je Zorica.
Ja razmišljam da ide na ozbiljno psihijatrijsko veštačenje, Zvezdan mi kaže da Bebica neće da pristane - istakla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoguće je da milion stvari nabrojanih, od zet, ćerke - rekla je Zorica.
Ne zanimaju me oni, oni lažu - rekla je Marija.
Moraš da imaš svesnu situaciju zbog svog deteta - rekla je Zorica.
Ja ne mogu da ga raščivijam. Mene zanima kakva je to ličnost, to se radi veštačenjem. Kao što sam gledala genetiku kada je Miljana ostala trudna sa Željkom, mama, baba, otac i ostalo. Naravno, tako ću i njega da vodim na veštačenje, da mi kažu kakva je ličnost - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako ne pristane, to izaziva sumnju - dodala je Zorica.
Njega niko ne može da ga otkrije, Nenada. Najbitnije je kakav je on ličnost - rekla je Marija, a Zorica se usaglasila sa njom
Da je to neka Dobrila Polić, koja radi u banci, mi ne znamo da li bi se on ponašao. Zato treba uraditi to veštačenje, jer ako je ovakav, treba mu stope ljubiti - rekla je Zorica.
Ja više verujem tome nego poligrafu - dodala je Kulićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.