AKTUELNO

Drama!

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je Marku Stefanoviću.

Marko, da li si zaboravio da si u svom profilu rekao da je Anđela tvoj tip devojke ili se samo praviš lud da ne bi dobio batine od Sanje?

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da je devojka na mestu preko televizora, ništa drugo nisam rekao. Sad je ne primećujem. Sad nema šta da mislim, imam svoju devojku - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro je poznata stvar u ovoj kući da ja nikada nisam izmislila i slagala nešto. Apsolutno nikad nisam laž - ustala je Anđela.
Ja nemam takvo iskustvo. Ovde je do tvoje laži - dodala je Sanja.

Marka su zadrugari upitali da li je promenio mišljenje o Anđeli.

Nisam pokvario mišljenje, ne mogu da steknem mišljenje jer nemam komunikaciju sa njom. Ova devojka nije moj tip devojke, rekao sam da je devojka na mestu - pravdao se Stefanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako si video na osnovu njenog učešća da je na mestu, sad ti je odgovor: "Vidim da je fina, na mestu, ali ja sam izabrao Sanju". On je fokusiran na Sanju. Sanja ovu temu može alko da zaustavi, ali ona bi tu da se igra, hoće da igra rijaliti, a to neće biti dobro za vašu vezu - dodao mu je Ivan Marinković.
Sanja neće da igra rijaliti, vrlo veruje svom momku. Rekla sam da Anđela ne važi za nekog ko priča istinu, kad sam ja u "Narod pita" iznela njene laži - pričala je Sanja.
Vi niste dobili pitanja dok mene nije bilo. Ja sam na intervjuu ispričala istinu, ovde nisam samo da vam ne bih napravila problem. Ja uvek pričam istinu i sa argumentima, toliko. Mislim da je svima jasno da me ova tema ne zanima - odbrusila je Anđela.
Zanima te kad si znala da je. Sad sam sigurna da je izmislila poglede - dodala je Grujićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.