AKTUELNO

Tenzija na samom početku!

Upravo je počela emisija 'Gledanje snimaka', a prvi klip koji su zadrugari pogledali jeste razgovor Uroša Ćertića i Anite Stanojlović o potencijalnom ulasku bivšeg zadrugara Filipa Cara.

Milan Milošević dao je reč Lazaru Čoliću Zoli.

Da li misliš isto što i gledaoci misle? - pitao je Milan.
Devojka konstantno ima potrebu da komentariše ulaske, nije mi jasno šta nju briga da li će neko i kada ući, ako imaš svog dečka... Kada ti je dečko dao pare, da se spremiš kao gospođa i to prvi put do sada... Ovde se ne radi o Caru, on je moj brat i prijatelj, o tome neću ni da govorim... Ona očigledno mora u večernju školu, da se malo nauči nekim stvarima. Često sam iznerviram zbog nje ali se trudim da to ne pokažem... Mrzim ponašanje, znate na koje mislim... Ne znam šta je poenta, da ja budem sa nekom drugom devojkom, pa da me ona posle uhodi i maltretira... Najgore sam govorio o sebi, ali je ona rekla da to voli - govorio je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Odakle ti potreba da raspravljaš o Filipu Caru? - pitao je Milošević.
Nismo mi samo o njemu pričali, bilo je tu mnogo tema. Ja sam Urošu i rekla da ne bi bila sa njim... - odgovorila je Anita.
A zašto? - pitao je Zola.
Iz poštovanja prema tebi prvo, a i nije moj tip - rekla je Anita i izazvala ovacije.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Car najmanji problem, ona komentariše sve redom. Njoj je sve normalno... Da je njoj Uroš rekao da bude sa njim, baš me zanima šta bi rekla... Ne sviđa mi se njeno ponašanje ni malo, nervira me to! Ima te neke stvari koje me mogu dovesti do ludila - dodao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si protumačio da bi ona bila sa Carem? - pitao je Milošević Uroša.
Milijardu posto bi bila sa Carem ne zbog izgleda toliko, koliko zbog toga što je bitan. Izgleda top, šmeker je, za mene jedan od najvećih, tako da je to očigledno! Ovo nije prvi put da spominje Filipa, a ona njemu može biti samo prolazna avantura jer će se on uvek vraćati Maji... Ona će biti prva i poslednja što se tiče rijalitija. Čisto da se ne nadate... - odgovorio je Ćertić.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li te je sramota, da prebacuješ poglede sa Miljanom, a ti dozivaš Filipa Cara? - pitao je Milošević Anitu.
Nije tako bilo! Ja i da jesam bila sa njim, a nisam, kakve to veze ima sa tobom? - dobacila je Stanojlovićeva.
Eto, kako ona govori sada... Bojim se da će izaći mnogo ružne stvari iz mene sada - izjavio je Lazar.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Zola prijatelj i jasno mi je da mu se sviđa Anita, ali je svestan njenog ponašanja. Milion puta ga je dozivala, pritom se i čula sa njim preko Anđele. Car je neko ko je stekao ime šmekera u rijalitiju i nove devojke u rijalitiju žele da budu sa njim, kako bi im bio 'odskočna daska'... To što Miljana i Zola imaju poglede, normalno je i prirodno, bili su dugo zajedno, u istom su prostoru... Anita jeste dobar čovek, ali ima tu malo slobodniju prirodu... Meni je iskreno žao Zole, jer je to prva devojka koja mu se svidela - govorila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.