AKTUELNO

Haos za haosom!

Nakon Lazara Čolića Zole i Anite Stanojlović, reč da prokomentariše njihov odnos i njeno konstantno dozivanje Filipa Cara, Zolinog prijatelja, voditelj Milan Milošević dao je Nenadu Aleksiću Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad nešto krenem da komentarišem, Anita krene da mi se breca. Pre nego što je Zola stupio u odnos sa njom, ja sam prorekao nešto. Zola je sa Anitom, spavao je sa Anitom, glupo je da ovo pričam. Žao mi je samo što vidim da je počeo da se zaljubljuje u nju. Anita je pop**ljiva i osoba je koja se neće promeniti. Njoj je stalo do toga da bude Maja, ona je tvoj fan. Bitno joj je da bude popularna! Jeste Anita pratila i Zolino učešće, zna ko je Car i nažalost, bićeš sa Filipom, ako bude ušao. Zola će lako da se odljubi, a mislim da je po njega to loše, razočaraće se mnogo - rekao je Ša.
Da li ste vi slušali kada ja njoj kažem da vidim u kom smeru ide sve ovo? Da skrećem skroz s puta, niti mi je to bio cilj, jer znam koji su mi ciljevi. Ja joj kažem da ide svojim putem, da ne trebamo jedno drugom za opstanak, to je moje mišljenje. I posle tih mojih izgovorenih reči, ona ide sa mnom tri sata po imanju - skočio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija Kulić je dobila reč.

Anita je radila Marku, da se ne izražavam šta iako nije bila sa njim u vezi. Zola je bio isto među svima nama, spavaće sa Carem, a spavala je i sa Zolom. To za nju nije ništa. Žao mi je, ali je ona devojka za jednu noć. Zolu to ne intresuje! I jedan i drugi su u vezama iz inata, Zola zna da je ona spominjala Cara i pre njega, tj. pre nego što je ušao u vezu sa njom. Zašto ga spominje? Zato što je on cele prošle godine bio bitan. Ona je u vezama samo zbog priče, sa bitnim momcima iz nekog razloga. Ne razmišlja o svom ponašanju, ne razmišlja kako se predstavlja narodu i to je to - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.