AKTUELNO

Ni muva se nije čula!

Ivan Marinković je dobio reč nakon sukoba Uroša Ćertića i Mikice Bojanića.

Ja sam sve znao. Neću da se zahvaljujem nikome ko komentarišu. Slušam ja sve, ali da neko sada posle tog početnog koraka može da zamera, da se hvata za sitnicu, po meni. Ne pričamo o detetu koje živi sa ocem u stanu, ja nisam taj. Niti imam živaca niti imam volje da objašnjavam. Sve smo do detaljla ovde objasnili, istinu znam ja i one. Neću uopšte da se vraćam na nešto - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Prošle sezone smo bili Željko i ja kod kuće, nisi ni jednom pozvao - rekla je Marija.
Ne pričam o prošlosti, pričam o Mikici i Mići. Sada da se ulazi u to zašto ja nisam došao ni juče ni danas. Ja sam ovde došao zbog sebe...Ja slušam šta pričaju svi. Nemam osećaj da sada uđem u žestoku svađu ili nešto. Kada bude neka njihova tema, ja instiktivno reagujem, ne foliram se. Ja sve vreme razmišljam o tome i razmišljaću. Ovo što je Uroš rekao, slažem se. Situacija se promenila, došlo je do tog savršenog kontakta. Da napravim još jednu grešku, ispašće da ja igram rijaliti. Možda će mi trebati pet dana, ali ću ozbiljno da razmislim. Da mi sad neko daje savet: "Ja bih otišao sada, bez obzira na Mariju". Sad još više razmišljam o stvarima koje može da se dese. Nemam razloga da im verujem, ali ni one nemaju meni. Njima možda stvarno ne odgovara da, Željko, mada bi to bilo lepo, i nešto sada kažu, ja im ne verujem, pošto su dosta iskarikirali i da dođu ovde i ustanu...Naravno da ću ja da pustim dete ako hoće da gleda crtani, a ja mu kažem: "Ne, moraš sa tatom da budeš", naravno da ne - dodao je Marinković.
Ja ne znam šta će kada da mi zasmeta, ali govorim odmah sve što mi smeta - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde ima divnih ljudi koji pričaju da si rodila dete Ivanu samo zato što je bivši muž Goce Tržan i da zato što dobro zarađuje, da si se setila alimentacije - rekao je Uroš.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.