AKTUELNO

Samo otvoreno!

Aleksandra Nikolić i Filip Car su nakon biranja najbezosećajnih zadrugara se uputili u dvorište Bele kuće. Podakli su se raznih tema, a zadrugarka mu se požalila da joj je mnogo teško i da oseća veliki pritisak.

Šta si rekao na kontu Ivana? - rekla je Aleks.
Ako ste vas dvoje prijatelji... Mislim ne ulazim u prijateljstva, ako vidi nešto što mu smeta i ako treba nešto da ti kaže, ne treba to za crnim stolom da kaže - rekao je Car.
On ne priča sad sa mnom - dodala je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

On mi generalno skreće pažnju na sve živo, zato što me navodno gotivi. Nikada mi nije bilo teže nego ove godine, od kako sam ušla, veliki je pritisak na meni - rekla je Aleks.
Radila si jako loše stvari, ali si se promenila. To sam isticao i prošle godine, stalno sam te hvalio. Nekada si bila bezobrazna u prolazu, ali si se promenila. Mnoge stvari ti se stavljaju na teret ove godine, spomenuli su ljud i ono za Zvezdana i za Marka - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija je unela priču za Zvezdana, ne znam ko je tu šta video. Marko je legao u krevet pored mog, tada sam plakala bila, on je prijateljski pričao sa mnom - rekla je Aleks.
Čudan je ovo prostor, ja sam isto tako sje*ao sebe 100 puta - kazao je Car.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: D.D