AKTUELNO

Sve mu otkrila!

Zvezdana Slavnića zanimalo je šta misle Anđelini roditelji o celokupnoj situaciji, te mu je tom prilikom Đuričićeva i objasnila.

Moji su generalno u fazonu da ako sam ja srećna, da su i oni srećni. Njima je najbitnije da ja kao žensko, prvenstveno budem ženska. Postoje još malo dublje stvari - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro, toga neće manjkati...Ali, uvek ono čuveno, mrtvo - rekao je Zvezdan.
Da (smeh). Ja mogu da kažem da oni mene nikada nisu videli ovako srećnu, jer ja nisam prošle sezone ni deset posto imala ovo. U ovim nekim količinama srećna nisam bila sa nekim, stvarno nisam. Sa te strane što se tiče pažnje, ophođenja prema meni, nema tu ništa specijalno. U suštini nema ništa fizički između mene i tebe - rekla je Anđela.
Mora da bude fizički - rekao je Slavnić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve je broj jedan ili desetka, znači top. Ali, ono čuveno. Imamo drugu stranu, koja je takva kakva jeste. Jasna je kao dan, kao knjiga kad je otvoriš, ima dve strane. Prva je ova koja sam rekla, a druga su činjenice. Počevši od tvoje strane, pa sve do mene. Plus po meni veliki, iz moje perspektive, koliko god to bilo loše što je rečeno pre ičega, razumeš, nije se desilo ništa u sutšini, to je veliki plus, jer ne bih dozvolila da se nešto desi, pričam u svoje ime. Sa druge strane, to nije nešto što je trebalo tako da bude. To znamo i ti i ja - rekla je Anđela.
Ti nisi trebala da budeš ovde, po meni - dodao je Zvezdan.
Sada, zaključak. Vide me srećnu, nasmejanu, jesam donela tu pogrešnu odluku gde sam pitala: "Je l' si ljut?", od kada kreće druženje gde se završi onako kao sinoć. Poštovanje, pažnja itd. Njima je najbitnije da je neko sa mnom takav, jer me kao mladu devojku, poštuju. Najbitnije je ono što oni vide kod mene, isključujem ovu danas nervozu kod mene. Dokle god da sam srećna i druga strana je srećna, to je ono što ja mislim i koliko ja znam, a ovo svakako nije okej - rekla je Đuričićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

To bi bilo lepo da je tako - rekao je Zvezdan.
To ako se dokaže da je ovako kao što smo pričali, postaće drugačije, iskreno - rekla je Anđela.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.