AKTUELNO

Njen kutak sreće!

Vanvremenska lepotica, glumica za koju je odavno vreme stalo, Lidija Vukićević, osim po ulogama po kojima je pamte generacije, poznata je i po čaroliji svoga doma, koji je bajkovito stilizovan i dekorisan nalik holivudskim filmovima.

Foto: Instagram.com

Tokom cele godine, glumica neretko objavljuje trenutke iz svoje kuće, koja mnogima oduzima dah, ali u prazničnim vremenskim intervalima, ona postale prava magična bajka.

Foto: Instagram.com

Na najveći hrišćananski praznik, ništa nije drugačije od onoga što smo od nje navikli, te njen dnevni boravak odiše blagostanjem i božićnim mirom.

U centralnom delu kod samog kamina, nalazi se badnjak, kao i suvo voće, sveća, a nedaleko i porodična fotografija sa sinovima na koje je oduvek ponosna.

Foto: Privatna arhiva

Nezaobilazni kutak je ikona Patrijarha Pavla sa sve kandilom koje daje poseban pečat ovom svetom delu glumičinog doma.

Foto: Privatna arhiva

U više navrata, Lidija je govorila o pravim merama vrednosti i tradicijiama koje je naučila još od malih nogu, te ne krije da iste sebično čuva.

Glumici je na prvom mestu duhovni mir i blagostanje, od koga kako tvrdi potiče i sva njena unutrašnja ali i spoljašnja lepota, za koju je mnogi godinama pitaju.

Foto: Privatna arhiva

Glumica je za portal Pink.rs otvorila vrata svog doma i pokazala samo deo njene praznične atmosfere u kojoj će ove godine uživati ona ali i njeni najmiliji.

Foto: Privatna arhiva

Autor: J. M. Đ.