AKTUELNO

Ne želi ga u blizini dragih ljudi!

U toku je emisija ''Pitanja novinara.'' Miljana Kulić skrivenim namerama i višem cilju koji Nenad Macanović Bebica ima kada je ona u pitanju, pa se osvrnula na njegov odnos sa Marijom Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana, koliko te uznemirava Bebica? Da li te plaši da on može da učini nešto loše tebi i tvojoj porodici? - upitao je Darko.
Ne žeolim da ispadne da mi Zola ispira mozak. Pričala sam sa mamom o tome, čak i pre veze sa Zolim, On je spreman na sve. Nemoguće je da da me voli nakon odnosa sa Zoli. Nije ispoljavao ljubomoru, što bi svako drugi radio. Sada je promenio ponašanje, pa je počeo da nas podbada. Opasan je manipulator. Lagao me je, to me je i odbilo. Ima viši cilj - rekla je Miljana.
Šta je viši cilj, kad sagledaš njega kao ličnost? - upitao je Darko.
Sve mi je sumnjivo. Na početku je bio tužan, plakao je i povraćao, a sad je srećniji nego ikad. Umesto da kaže kako se oseća, sad po digoltu kaže: ''Pa, volim je!'' Da me voli, pobegao bi odavde, jer ne bi mogao da gleda Zolu i mene, a on odlično podnosi našu vezu. Nije želeo da ide na poligraf, pojela sam veliki izmet jer ga nisma terala da ide na isti. Moja porodica je zaslepljena njegovomlažnom dobrotom. Hvala jer je bio uz mene kada sam bila bnolesna, ali ništa dalje od toga. Kada bi moja mama merila ljuba koju oseća prema njemu i meni, vaga bi izjednačila teret. Žao mi je jer nisam otvorila oči mojim roditeljima u vezi Nenada. To što radi prema meni, nije ljubav, već korist. Pustio me je da ušem isti dan kad i Zola u rijaliti, da bi me pakovao. Da me je voleo, ne bi me poustio - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla si da Bebica zna sve tajne u vezi tvoje pordice. Da li si ispala nepromišljena, jer si osobi koju ne znaš dala mnogo toga? - upitao je Darko.
Meni je sve jasno i očigledno. Pplašim se emotivne manipulacije nad mojom majkom i sestrama. Ne mogu da stanem tome na put. Jedino mi je važno da ode na poligraf, da bi se dokazalo ovo što pričam - kazala je Miljana.
Izrazila si sumnju da je Bebica član neke sekte - rekao je Darko.
Da, ja sam molila mamu da me sasluša, ali ona nije želela. Povređuje me jer su u dobrom odnoisu, jer ne želim da imaju kontakt. Želim da se sve to prekine, jer nije naivna situacija. Ako bude - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: S.Z.