AKTUELNO

Bez zadrške!

Voditeljka Dušica Jakovljević večeras je ugostila u studiju Kristijana Golubovića koji je dao svoj sud o prisnom odnosu i fleru Aleksandre Nikolić i Zvezdana Slavnića.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko misliš da je njemu veza krenula iz inata i da mu se aleks najviše dopadala, a onda je odbijen? - pitala je Dušica.
Aleks je uvek za igru, uspela veza ili ne, spremna je na sve zarad rijalitija. Devojka je operisana od emocija, kad deluje da je najviše zacopana, ona napravi kontra. Ona je kao Maja u drugom pakovanju. Kad je Zveki počeo sve ovo da radi bile su strelice ka Aleks, kad smo primećivali on je govorio da to ne postoji, da je Ana napolju i da ga čeka. Gledamo sad jednog Zvezdana koji hoće da ubode nekog ako priča sa Anom, a kad je Ćertić rekao da sa njim nema šta da priča napolju, tu vučemo paraleru. Ako se tako ponašao sa ljudima u "Zadruzi" i nije istrajao, šta da očekujemo sa Anom koja zna sve o njemu? Da li je najkraći put njegovo bekstvo? Biće nešto ako on ne bude želeo da se čuje šta je bilo u čestiri zida, a Ana zna mnogo. Što se tiče Aleks kad sam je napao kao takvu kakva jeste, ne da bih je uvredio, nego konstatovao. Devojka bez emocije, rano počela sa prostitucijom, to ju je izobličilo. Meni su svi napali da sam zaljubljen u nju, ajde da ne lajem večeras... Kad je naskočila na mene u ćošku paba rekao sam: "Čekaj, imam ženu i decu", znao sam njenu prošlost. Ja da sam znao Kristinu bilo šta diskutabilno, ali sam se zaljubio, prihvatio sa svim vrlinama i manama i više nema nazad.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.