AKTUELNO

Našla utehu!

Ana Ćurčić je pričala sa Slađanom Lazić o njenoj emotivnoj situaciji i uspela je da izvuče od njega zbog čega je emotivno hendikepirana. Slađa je istakla da je u odnosu sa svojim Sultanom, jer je to neozbiljna veza, jer ju je pretohdna veza uništila.

U braku se ne vidim. Znam šta sam preživela i ne želim da ulazim u dubiozu. Mene ozbiljna veza ne interesuje, imala sam je i znala sam šta sam preživela. Ne bih dalje ako ne moram - krenula je Lazićeva.
On te je povredio. Promenićeš mišljenje - istakla je Ana.
Meni je neko pravio dete, dao prsten, život, kupio auto, živeli zajedno, a lagao je... Ubio me je. Preživela sam pakao. Više nikada neću voleti. - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

A šta ti je dao u delima? - pitala je Ana.
Sve, sebe, ljubav, pažnju. da mi je neko rekao da će to meni da se desi, ja bih pitala da li je ta osoba normalna. Tako i više nikad - dodala je Lazićeva.
Lekcija je da ne očekuješ - istakla je Ćurčićeva.
Kad se desilo to sve, kad sam se izborila i kad je prošlo... - nastavila je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije prošlo. Velika očekivanja donose velika razočarenja. Treba da smanjiš očekivanja. Pitaš me što sam ja ovde došla, to hoću da ti kažem - nastavila je Ana.
Aha, kapiram. Izlečiće me neko - nastavila je Lazićeva.
Nema ništa gore od odnosa gde nisi rekao šta si želeo. Mene pitaj što sam došla u ovaj pakao. Došla sam ispred televizora, vrištiš, a niko te ne čuje. A ti nisi imala ni moju priliku i šansu. Ja sam se izborila da dođem da se suočim. Potrebno je vreme. Sad se suzdržavaš da plačeš, a treba da uzmeš jastuk i rasplačeš se - istakla je Ćurčićeva.
Inače ne plačem, jer se ne setim toga, ali sad smo pričale... To me je pečatiralo. To je jedina loša stvar koja mi se desila u životu. Ro me je razbilo, razbilo mene, moju mamu, moju tatu - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam roditelj, kad moje dete pati, ja pitam više nego ona - dodala je Ana.
Nikad ne bih oprostila. Moje suze da, ali tatine i mamine ne - poručila je Slađa.
Uzmeš crninu, obučeš 40 dana i prežališ - rekla je Ćurčićeva.
Hugo je bio zajednički pas. Ja plakala, ubijala se, a Hugove oči... Umrla sam kad sam ih videla. Ovako je skočio kod mene i gledao me. Ja sam prvi put molila da sutra ne ustanem koliko je bolelo. Toliko je bolelo, da sam ja molila Boga da ne ustanem sutra. Nisam mogla da podnesem. Umirala sam, 4 meseca nisam izašla iz kuće, onda sam izašla u teretanu - ispričala je Lazićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.