AKTUELNO

Promenila ploču!

Voditelj i novinar potrala Pink.rs, Darko Tanasijević, pozvao je Miljanu Kulić, kako bi u emisiji "Pitanja novinara", pričala o svom pomirenju sa Nenadom Macanovićem Bebicom i raskidom sa Lazarom Čolićem Zolom.

Verila se se za Bebicu, zbog čega si onda danima tužna, neraspoložena i bezvoljna? Zadrugari to povezuju sa emotivnim stanjem - rekao je Darko.
Neka pričaju šta hoće. Danas mi je bilo jako loše zbog ženskih problema. Sinoć jesam plakala i bila sam loše, ja sam i na ostrvu govorila da mi se ide kući jer februar i mart loše utiču na mene jer sam ja meteoropata. Rekla sam da mi se ide kući jer sam shvatila šta sam uradila Nenadu, a onda je mama počela da viče na mene kako igram igru i hoću nju da ocrnim. Postala sam i ja folirant, mesec dana sam folirala nešto u čemu sam se osećala prosečno - pričala je Miljana.
Da li si stvarno folirala? Ja prvi više ne znam kad si iskrena, a kad ne, a smatra sam da te dobro poznajem - dodao je Darko Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja majka nikad nije mogla da utiče na mene, govorila mi je da budem sama. Momci koji su ušli su mi potvrdili da se na ostvru nije videla ljubav na Rajskom ostrva. Mene su ljudi voleli dok sam radila šta želim, a stizala su mi negativan pitanja kad sam se folirala i radila nešto u čemu se gubim. držaću se Nenada jer sam izgubila sebe folirajući se. Ponela me je "Zadrugovizija", paketi i radila sam nešto što ja nisam - govorila je Kulićeva.
Pričala si da ti je Zola navika i da si se igrala sa njim, a kad si bila tamo i pevala "Jedan dan života", tresla si se, ljubila, da li si to lagala i folirala? - pitao je Darko.
Adrenalin me je poneo, kao i na svakoj "Zadrugoviziji" - odgovorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari misle da teraš inat Zoli i da ako si se verila treba da pucaš od energije i pozitive. Kako bi odgovorila svima koji tako misle? - pitao je Darko Tanasijević.
Neka misle, neću da se pravdam - odgovorila je Miljana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.