AKTUELNO

Emotivna ispovest!

Marko Janjušević Janjuš i Stefan Radić Rondi poveli su Marka Milovanovića kod Džastina Bibera kako bi ispričao sve o svojoj devojci u koju je ludo zaljubljen.

Možda sam uvredio ove ljude jer sam rekao šta mislim o njima. Ljubavi, volim te najviše na svetu - rekao je Marko.
Samo to ponavljaj da ne bude da si je zaboravio - dodao je Rodni.
Kako da zaboravim, volim je najviše na svetu - govorio je kaskader.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko im je ispričao i izlazak sa jednom devojkom.

Nosio sam jedan plavi džemper, ona ga ne voli na meni, a ona je imala zečeni džemper, puštenu kosu i minđuše velike, a farmerke je imala dole. Ja sam malo daltonista, ja ne razlikujem sve boje. Ona p*zdi jer je meni sve ljubičasto - govorio je Marko.
Je l' ona istetovirana? -. pitao je Janjuš.
Ne, ja to ne volim. Ona ne pije kap alkohola. Posle ja treba da budem sa nekom drugom. Kad tražiš neku devojku i nađeš sve, skontao sam da je to za mene nedostižno i posle kad smo se videli treći put, ne volim ništa što je lako. Kad smo se treći put našli došao sam sa ružom - nastavio je kaskader.
Ti nas ložiš - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam takav, volim romantiku. Oduševila se što sam nosio ružu, a posle sam skapirao da ona ne voli crvenu boju, nego belu. Ja sam hteo da joj kupim gerber, ali sam ipak ružu. Meni nikad nije palo na pamet da joj uzmem telfon i da gledam šta ima. Ja sam njoj rekao: "Ako jednom krenem da uzmem, znači da prema tebi ne osećam ništa". Male stvari su mnogo bitne - pirčlo je on.
Kad je pao prvi poljubac? - upitao je Janjuš.
Ja sam nju hteo da poljubim prvi put, ali sam mislio da nisam na njenom nivio i da će da me odbije. Svaki put se plašiš da je rano - govorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.