AKTUELNO

Ovo joj smeta!

Nakon što su progovorile o Ivanu Dragiću i DJ Tamaris, Aleksandra Momčilović i Maja Kovačević su se dotakle i drugih tema. Maja je ispričala Sani kako je Sofija Una Manić jurila za Bilalom Brajlovićem na poslednjoj žurki, a potom su se vratile na priču o Tamaris.

Foto: TV Pink Printscreen

Tražila mi je da idemo do hotela da pušimo, a tamo Bilal. Čak mi je Milica posle rekla da je sama tamo stajala i čekala. Ne mogu, to mi je toliko providno. Ne želim da slušam šlagere. To se tako vidi kad neko laže. Rekla sam joj da me ne petlja u svoja g*vna i sr*nja. Zato sam pop*zdela ono za keks kad je bilo - govorila je Maja Kovačević.

Foto: TV Pink Printscreen

A slušaj, on meni juče malo, malo, pa kao: "Hajde da nađemo Tamaru". I ide on da je traži, ne ja. Kažem mu ja, dva dana po ceo dan blejimo sa Tamarom - žalila se Sana.
Eto, sad to i ono što smo malopre pričale... Čudno, čudno. Nelagodna situacija - dodala je Maja.
Možda bi on da bleji sa njom, a neće, jer će da ih gledaju ljudi. Osećam se kao neka tampon zona, kao oni se muvaju, a ja tu tampon zona - pričala je Aleksandra.
Pusti ih i njega i nju. Vidi sve, dok ne budeš imala razlog da reaguješ - govorila je Kovačevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Pri tom, da ne zaboravimo, on je na početku rekao da bi j*bao Tamaru. A kad mu to prebacim, on kaže da je to rekao zbog d*peta, da bi je okrenuo i to radio, da ne bi bio u vezi sa njom - rekla je Sana.
Ispada da mu se sviđa. Izgorela bih, totalno te shvatam - dodala je Maja.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.