AKTUELNO

Snežana Đurišić saopštila je danas da će podneti tužbu protiv bivšeg učesnika muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Dušana Vukadinovića i njegove majke, koji su je javno optužili da im je tražila mito, kako bi se on plasirao u narednu fazu takmičenja.

Ona ne krije koliko je neprijatno iznenađena aferom koja danima puni novinske stupce.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Bila sam šokirana ovim što se dogodilo da bih vrlo brzo shvatila u kom grmu leži zec. Žrtve smo nečeg potpuno trećeg, nekih ljudi koji imaju neke sasvim druge namere. Želim da kažem i da upozorim: Od samog početka Zvezda Granda prisutna sam u ulozi koja je u datom trenutku bila potrebna. Od tada, od 2013. sam intenzivno član žirija, a od 2015. muzički urednik. Odgovorno tvrdim da nisam nikada primetila da je neko prošao ili pobedio zato što je platio. Upozoravam ljude da dobro vode računa kada se drznu da upute optužbe protiv nas. Svako ko nema relevantan dokaz snosiće svu odgovornost. Advokart Miša Petrovski i njegova ekipa prikupljaju sve moguće papire i svedoke - rekla je Đurišić.

Foto: Pink.rs, TV Pink Printscreen

Ona je uzrazila uverenje da su kandidat i njegova majka upotrebljeni od strane kako kaže nekog trećeg sa ciljem da se uništi muzički šou Zvezde Granda:

Evidetno je da su oni upotrebljeni da bi došlo do uništenja Zvezda Granda i čelnika Saše Popovića. U to uopšte nema sumnje!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, TV Pink Printscreen

Autor: pink.rs