AKTUELNO

Korak dalje!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Dušica Jakovljević postavila je naredno pitanje koje je bilo za Aleksandru Nikolić.

U nedeljuu si na garnituri pričala sa Sanom o Filipu, blistala si. Zar ne misliš da bi i on voleo da čuje kako se osećaš? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričam mu često koliko ga volim, koliko mi je lepo i da sve hoću s njim. Rekla sam da ga volim i da mi je prelpo sa njim - rekla je Aleks.
Ja sam rekla da joj se prošli put videla tuga u očima, a da se sad vidi da je srećna. Ona je rekla da bi volela da ima decu, iako to još nije planirala u životu. Rekla je da ne zna kako bi podnela da joj se nešto desio kao prošli put - otkrila je Sana.
Znam sve to, drago mi. Pričamo, ja sam zadovoljanu tom odnosu, neću je nikad dovesti u neki situaciju, kao ono što sam uradio. Gledam svaku sitnicu da rešim. Ovakve stvari nisam nisu potrebne. Nemam potrebu da budem ljubomoran ni na jednog muškarca, siguran sam u sebe. Mislim da dosta dobro funkcionišemo. Mislim da bi nam napolju bilo idealno, kao devojka sa kojima sam imao te dve, tri duge veze - pričao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.