AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija "Nominacije". Zadrugari večreras biraju između Maje Marinković i Marka DNK, a voditelj Marko Đedović dao je reč Aleksandri Nikolić.

Za Marka smatram da je ovde jedan od normalnijih, jako me je iznenadio, čovek je jako kulturan, prizeman i vodi normalan život. Ništa loše nisam doživela od njega. Ne dopada mi se što su doveo lepu Jelu, ali opet shvatio si da je Divna Divna i vratio si se nazad. Ja znam da se ti verovatno šališ, ali njoj smeta kad ti dobacuješ drugim ženama i taj ples sa Majom Kovačević. Normalan si čovek, kulturan i ništa mi loše nisi rekao. Sve najbolje mislim o tebi - pričala je ona.
Hvala - dodao je Marko.
Maja zna da je ja ne volim i da nismo dobro već godinama. Mislim da Maja oko sebe ima lažne drugarice i ljude koji je tapšu da neke stvari radi. Mislim da može da bude normalna kao što je bila u "Zadruzi 2" i tad je bila očličenje normalne devojke sa stavovima. Ja mislim na Slađu i Necu, mislim da nemate lepo mišljenje o Maji. Slađa i ja smo ležale u krevetu kad je Car ušao, ona je bila pored mene, i rekla da to ne bi bilo loše, kao i situacije koje ima sa Janjušem. Neca takođe priča kako mu je Maja drugarica, a nema lepo mišljenje o njoj i priča kako ona pati od kadra i kako namerno radi stvari da bi bila u priči. On ima ružno mišljenje o njoj i pravi joj se prijatelj. Naravno da ću da pošaljem Maju, a sačuvaću Marka. Previše ružnih reči se izgovorilo, sa Mrkom nisam imala konflit - nastavila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je jedna od zanimljivijih nominacije jer nisam imao priliku da kažem mišljenje o Maji. Bio sam joj rame za plakanje kad je BIlal otišao. Marko je klasičan čovek iz naroda. Jako pametna osoba, inteligentna, u šta nisam ni sumnjao kad sam ga prvi put video. Podseća me na pokojnog Ekrema Jevrića. Jedinu manu koju vidim je da je švaler. Nemam loše mišljenje o Marku, ne zameram ovo sa Majom što je bilo. njega ću svakako da poašaljem. Mislim da je Maja od svih ljudi koje sam ovde prvi put video, ozbiljno najbolji čovek. Maja je jedan od najozbiljnijih rijaliti učesnika koje sam video. Ona je meni presavršena glumica u celoj situaciji i žena koja dobro zna šta radi u svakom trenutku svog dana ovde Postoje momenti kad radi na svoju štetu, jer da nema toga mislim da bi bila idealna žena. Ja ne mislim da će Maja ove prijatelje da ima u spoljnom životu. Maja je najgora po sebe, ali ubedljivo najbolji rijaliti igrač. Jedino što želim je da ne napravi neku gluposti, a mislim da ovo može da izgura. Maju sam nekako zavoleo, ne provodim puno vremena i ljude koje volim ne moram da dokazujem svoju odanost. Ne mislim da su Peca i Neca loši prijatelji, ali Necu nekako vuče da priđe ljudima kad je frka i na taj način prikazuje prijateljstvo. Ja nisam takav i ne mislim da je Maja takva - govorio je Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.