AKTUELNO

Svakome je sasula sve u lice!

Mikica Bojanić od Miljane Kulić dobio je srednji budžet.

Ti si šališ, smatram da te niko ne zanima osim tvoje žene i dece. Smatram da nisi izdajica i emotivni prevarant koji je prevario ženu i emocije koja je prolazna zarad neke klinke i par s*ksova. Pažljivo te slušam i žapo mi je što se više ne družimo. Zavukao si se u pab, ne viđam te, a možda i jer ne pušiš cigarete. Komnentariši, od tebe se ne očekuju skandali. Kad iz takve porodice dolaziš, ne možeš ni ti da budeš loš čovek - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Brednon Radonić dobio je srednji budžet.

Znamo se mnogo godina, prošli smo sito i rešeto. Ne mogu sa tobom ozbiljno da razgovaram, u svom si fazonu Mačka i Brenda. Najelpše noge imaš i pušačka usta. Ti si se ugasio verovatno želiš kod Mačke da ideš. Znam da si moj batica, bitno je kakav si čovek, a ne da li je mačka ili mačor - govorila je Miljana.
Miljana, hvala za srednji budžet. Pratio sam tvoja stanja, bio sam zabrinut i drago mi je bilo kad sam video da si ozdravila. Super si mi ove godine i najmirnija si - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Peca i Neca Lazić dobili su male budžete.

Peca i Neca mali budžeti. Peca je uvredio moju mamu i izvinio se. Peco, volela sma te i bio si mi drag, a Neca te kvari da se na silu iskvariš i da vređaš ljude. Neca je imao hrabrosti da se suprodstavi Zvezdanu i mnogim ljudima, na tome čestitam. Niko nije očekivao da će Neca biti dobar komentator, nego da se ludira i iskazuje emocije poniju. Bila sam i ja nekad provokator, ali za sve treba imati granicu - pričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.