AKTUELNO

Iskrena do koske!

Predstavnik sedme sile podigao je Miljanu Kulić kako bi sa njom porazgovarao o njenom odnosu sa Lazarom Čolićem Zolom.

Kako u jednu ruku završavaš sa njim, to je kraj, a onda u drugom trenutku opet imate odnose - pitao je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje emocije prema Zoli su godinama evidentne, pokušavala sam da pobegnem iz tog odnosa, da uz Nenada Macanovića Bebicu prebolim Zolu i da ću, pošto nam je odnos bio toksičan, jednostavno sam našla utehu, ali sam zavaravala sebe. Kada sam bila sa njim, samoj sebi sam govorila sve najgore o Zoli. Ne nalazim opravdanje za sebe, to što sam uradila Zoli kada smo bili u fenomenalnom odnosu. Idealan je Zola bio prema meni, izgleda nisam navikla na dobro, napunili su mi glavu - rekla je Miljana.
Na koga misliš kada kažeš da su ti punili glavu - pitao je novinar.
I na Mariju i na ukućane, ne bih da ulazim u konflikt sa zadrugarima. Na pomen imena skaču kao skakavci. Uradila sam to što sam uradila, iako sam mu na ostrvu pričala da je poslednja prilika i da više nema popravke, da smo prošli sve i svašta. I onda nalazim svakakva opravdanja za sebe, da pošaljem poruku da su svi jednaki i muškarci i žene, to su sve moje budalaštine. Sramota me je što sam od sebe napravila najgoru! One su došle ovde da glume, a ja da se use**m ovde! - rekla je Miljana.
Toliko si toga prošla sa njim, ima par godina, ali imam osećaj kao da je decenija - rekao je predstavnik sedme sile.
On i ja imamo najveću težinu, jer smo pet godina u odnosu. Viđali smo se mi i čuli, mnogo toga smo prošli. Isto tako razumem i njega, svi mi kažu: "Gde je dostojanstvo, ne znam kako možeš sa majicom", ja sam počela da plačem, a on je posle okačio. Ja sam smatrala da je to simbol pobede ljubavi - rekla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Bar te nije varao kao što si mu ti vraćala sa Bebicom. Šta je najveći razlog tvoje nesigurnosti u odnosu sa Zolom ili ajde ovako, čega se ti plašiš u tom odnosu - pitao je novinar.
Fali to da ja odmorim od rijalitija, godinu dana, da se stabilizujem psihički. Treba da izađem iz rijalitija, da opstanemo bar jednom zajedno napolju, da počnem da mu verujem. Ja nikada nisam prestajala da ga volim. Najviše me je povredio odnos sa Anitom, u nju je počeo da se zaljubljuje, zato mi je ona trn u oku i rak rana. Nikada nisam bila ljubomorna ni na jednu devojku, ali hvatam sebe da sam izgubila sebe i da se ne razlikujem, svojim ponašanjem, od onih najjeftinijih dr**a - rekla je Kulićeva.
Kako se otarasiti osobe kao što je Nenad - pitao je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Gruba reč je da ga se otarasim, s obzirom šta je učinio sve za mene. On je mene voleo. Ja odlučujem, ako ne želim da bude u mojoj kući, ne želim. Grize me savest, sve je znao, ali nisam morala da ga zaluđujem. U svakom trenutku sam razmišljala dok sam bila sa Bebicom, o Zoli - rekla je Miljana.
Je l' vidiš ti budućnost u tom odnosu sa Zolom - pitao je novinar.
Ne vidim i mislim da nema, iako ne bude bilo, ja ću posle rijalitija da potražim stručnu pomoć. Ja sam rekla da bih bila najsrećnija da u nekim situacijama nemam emociju prema Zoli, ne vidim budućnost, ali se nadam budućnosti - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.