AKTUELNO

Totalno raskrinkavanje!

Voditelj Darko Tanasijević pročitao je pitanje Marku Markoviću.

Tračario si sa Anom Spasojević o Milici Veselinović, šta je to što imaš da kažeš o njoj, a da ona već zna. Rekao si da ćeš da kažeš kad se završi "Pretres nedelje" - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesmo pričali o tome da on zna neke stvari koje znaju samo Aleksandra i Milica i da će on da zagrebe malo po malo da izađe na površinu - rekla je Ana.
Kad si postavio pitanje, vraćao sam film. Nemam potrebu da pričam o Milici, nije ona bitna u toj priči. To su neke stvari koje sam pre mnogo vremena spomenuo - rekao je Marko.
Šta je to što imaš da kažeš o Milici što Ana već zna - pitao je Darko.
Ne odnosi se na Milicu, niti je vezano za Milicu - rekao je Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Mala Milica je meni htela, kada mi je plakala kod hotela, htela je nešto da mi kaže. Ja to pomenem, meni Marko Marković kaže da zna o čemu se priča, rekao nam je da čeka trenutak da nešto kaže, a ćutao je o tome nije hteo da priča. Vezano je za Aleksandru, a Milica je rekla da nije sve kako izgleda. Nije u pitanju samo čokoladica, nego ima još nekih stvari - rekla je Matora.
Gukni golube - rekao je Darko Milici.

Foto: TV Pink Printscreen

Golube kažeš?! (smeh). Ne znam šta je to Marko mogao da kaže o meni, niti sam se ja Marku poveravala za mene. Ima pravo da kaže, ja ću da povtrdim ako jeste. Aleksandra mi je pričala da joj je prijala komunikacija sa Bilalom...To ima veze sa čokoladicom, da nije od mene čokoladica, a i samim tim može da se povezuje da je od mene, ali je od Aleksandre. To je bila nedelja kada je Dejan došao u Rajsko ostrvo, Bilal nije želeo da jede tortu, već je rekao da mu se jede nešto slatko, poslala je da mu dam i to je sve - rekla je Milica.
Nije to to - rekla je Ana Spasojević.
Rekao mi je Dejan da je bio na ćevapima u Sarajevu kod prijatelja, pa me je stegao za ruku kao da budem dobra sa njim - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.