AKTUELNO

Bojan Stević, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, izjavio je da je opozicija predvođena plaćenicima i finansirana spolja pokušala danas nasilnim putem na jedan nedemokratski i necivilizovan način da promeni volju naroda.

- Današnji pokušaj prekida sednice Skupštine @opstina.lazarevac od strane narodnih poslanik Novog DSS-a i Zavetnika nije bunt, već nemoć iskazana ne kroz podršku naroda, već kroz podršku inostranih partnera, službi, tajkuna i njihovog novca - napisao je Stević na društvenoj mreži Instagram i dodao:

Kao neko ko je učestvovao u ratu 1999. kao redovan vojnik za vreme NATO agresije, znam kako je braniti otadžbinu, za razliku od Miloša "Francuza" Jovanovića čija je ljubav i veza prema Srbiji dobro poznata, kao u vremenu kada je albanske ekstremiste i Aljbina Kurtija pustio na slobodu.

Stević je uputio punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i istakao da se na silu ne može promeniti volja naroda, koja je legitimno, na izborima data upravo predsedniku Vučiću.

- Predsednik @avucic je pokazao kakav ima odnos prema našem narodu na Kosovu i Metohiji, kako se bori za našu zemlju, za naš narod, a to je diplomatijom i razgovorom, vodeći računa o interesima našeg naroda i naše zemlje. Diplomatijom se došlo do povlačenja priznanja 28 zemalja lažne, takozvane države. Kosovo je srce Srbije! Živela Srbija! - zaključio je Stević.