AKTUELNO

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova tragaju za Urošem Pašajlićem (1985) iz Beograda zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici, zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza.

Molimo građane ukoliko ga prepoznaju sa fotografije ili imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju obaveste policiju na broj telefona 192 ili 011/2751-630.

Podsetimo, devojčica (8) koju je otac Uroš godinama držao kao roba u stanu na Zvezdari nađena je u sklupčana u kadi i dezorjentisana.

Kako smo ranije pisali, dve policajke su provalile u stan i pronašle devojčicu u kadi. Bila je sklupčana i dezorjentisana. Jedva je govorila, a još uvek se ne zna da li je izlazila napolje. Na kadi je bila i jedna fotografija na kojoj su muškarac i devojčica za koje se pretpostavlja da su Uroš i dete.

Navodi se da je dete pripalo ocu na staranje nakon što je majka završila u psihijatrijskoj ustanovi, jer je, pod dejstvom narkotika napala svoju majku.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, pre četiri dana dežurni zamenik javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je obavešten od strane policijskih službenika da je u PS Palilula došla Ivana L. (47) koja je prijavila nasilje od strane nevenčanog supruga Uroša Pašajlića, koji joj je naneo vidne telesne povede.

Naime, zamenik javnog tužioca je dao nalog da policijski službenici zbog hapšenja osumnjičenog oca nasilno uđu u stan, obzirom da niko nije otvarao vrata. On nije bio u stanu, ali je pronađena devojčica starosti 8 godina koja je odmah upućena na lekarske preglede i smeštena u Dom za nezbrinutu decu, odakle je prebačena u dečiju kliniku radi daljih detaljnih pregleda, budući da je konstatovano da je dete neuhranjeno i zapušteno.

Po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca odmah je raspisana potraga za osumnjičenim Uroša Pašajlića zbog sumnje da je izvršio krivično delo Nasilje u porodici, potom Protivpravno lišenje slobode nevenčane supruge, kao i da je izvršio krivično delo Zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i Kršenje porodičnih obaveza u odnosu na dete.

Foto: Pink.rs

Do sada je tužilaštvo došlo do saznanja da je devojčica – dete (2015) odlukom suda povereno na staranje ocu, obzirom da je majka ranije bila zavisnik, a da je utvrđeno da je otac podoban roditelj.

Nakon što osumnjičeni Uroš Pašajlić bude uhapšen , biće mu određeno zadržavanje kako je to naloženo od strane dežurnog zamenika javnog tužioca dana 24.03.2023. godine, te će u zakonskom roku biti saslušan na okolnosti izvršenja krivičnih dela koja mu se stavljaju na teret, a zatim će tužilaštvo sprovesti dokazni postupak o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

#Horor

#Mirijevo

#Uroš Pašajlić