AKTUELNO

Viki Taške podelili detalje svog života u Istanbulu!

Emisija "Premijera - Vikend Specijal" i reporter Nemanja Vujičić u Istanbulu su posetili folk zvezdu Viki Miljković i njenog supruga Tašketa, koji tamo dosta vremena provode poslednjih godina zbog biznisa koji su pokrenuli.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi noćas idem da sačekamo Andreja, jedino ovde mogu da me vide. Taške i ja smo ovde već 15 dana - govorila je folk zvezda na samom početku razgovora.
Ovde je fantastično, ovo mogu da opišem kao Skadarliju u Istanbulu - dodao je Taške.
Volim na kraju radnog dana ovde da dođemo, ima muzike, opustim se i lepo pojedemo. Restoran do restorana, staro je, ima posebnu dušu i emociju. Ovde volimo da dođemo sa klijentima, dosta ih dolazi iz Amerike i Evrope, vole ovu muziku i melos. Kad nam uspešno prođe dan volimo da osetimo duh starog Istanbula - dodala je Viki.

Nemanja je seo sa Viki i Tašketom u jedan tradicionalni resoran, gde su uživali uz muziku uživo koja je svirala melodiju čuvene Vikine pesme "Mariš li", a folk zvezda i njen suprug bogato su počastili svirače bakšišom.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkako smo otvorili "Rezidend Hils" stalno sam na ovoj relaciji, pola meseca u Beogradu, pola u Istanbulu. Grad koji ima dušu, ima posebnu eneegiju. Kad jednom dođeš u Istanbul poželiš da se vratiš. Dobra energija i poželela sam ne da se preselim, ali da mogu odavde da radim. Volim jako Istanbul - govorila je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: A. N.