AKTUELNO

Pokazala svoju svakodnevicu daleko od prostpora naše zemlje!

Epika ''Premijera vikend specijala'' posetila je pevačicu Violetu Viki Miljković, koja zbog posla provodi jedan deo svog vremena u jednom od najlepših gradova Turke, a reč je o Istanbulu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako izgleda tvoj poslovni dan?

Obozavam Instanbul. Volim da provodim dane ovde. Trudim se da spojim lepo i korisno. Kad se moj radni dan završi, trudim se da se odmorim. Videćete kako izgleda mor radni dan, ali iz drugog ugla. Kad me vidite u drugom svetlu, biće vam jasno da ne živim običan život jedne pevačice. Taške ima dosta muzičara s kojima ovde sarađuje. Okupirana sam poslom koji ovde obavljam, ali je vreme da pa nju obrazim i na svoje pesme - istakla je Violeta.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se u Istabulu viđas sa Eminom Jahović?

Viđam se sa njom. Ona je ovde jako cenjena i poštovana. Divna je, obožavam je. Dobar je čovek, prava je koleginica. Pomogla mi je oko nekih detalja. Teško je bilo pokrenuti nešto, a da ne znaš dosta ljudi u velikom gradu, a ona mi je bez pogovora pomogla - rekla je Violeta-

Foto: TV Pink Printscreen

Viki, možeš li nam otkriti gde se mi sad nazazimo?

Ovde se nalazi naš pokretni nameštaj. Poznato je da opremamo stane, kuće i vile. Naš nameštaj je ekskluzivan i unikatan - rekla je Violeta.

Kako će izgledati Cecina vila na Kipru?

Ona je najbolja, zaslužuje da sve bude uređeno s ukusom. Projekat je fantastičan. Izgledaće najbolje što može - istakla je Violeta.

Foto: TV Pink Printscreen

Taške, Violeta i ti ste dugi niz godina zajedno, kako je izgledao vaš život, koji sigurno od uspona i padova?

Najteža godina mi je '99. Tad sam morao da se pomirim sa svim onim teškim stvarima. Tad sam sazreo - rekao je Taške.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S.Z.