AKTUELNO

Dao svoj sud!

Maja Marinković i Bilal Brajlović poslednjih nekoliko dana su jako blisku i mnogi zadrugari spekulišu da će dođi do omirenja između njih dvoje. Mi smo kontaktirali njegovog prijatelja i menadžera Đenisa, kako bi za Pink.rs dao sud u njihovom odosu, kao i o pesmici koju je Brajlović danas napisao Maji povodom njenog rođendana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa ne znam šta će se desiti dalje, generalno su super kada se ovako zezaju. Sad kad bi opet ušli u odnos je znam šta bi se desilo, ma neka i uđu opet šta ima veze, nek imaju ljudi šta da gledaju... Ove Majine veze sa Carem su već ispričana i jako dosadna priča. Bilal je definitivno najbolji dečko kojeg je Maja ikad imala - govorio je Đenis, a onda dao sud o pesmici koju je Brajlović napisao Maji za rođendan:

Foto: E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ/PRIVATNA ARHIVA/PIXABAY.COM

A pesmica je simpatična, kreativna i u moru istih poklona drugačija. Bitno je da je nešto originalno iz od srca. A mnogi učesnici su toliko ograničeni i bez ideja iz njih samo izvire ljubmora, kompleksi i želja za nekim dokazivanjem na pogrešan način. Ko je jači, ko ce kome više psovati, i ko će koga više ismejavati na osnovu njegovih mana. Videli smo kako se Bilal kao džentlmen poneo prema Divnoj i on treba da bude primer svim zadrugama.

Autor: A. N.