AKTUELNO

Na TV Pink 3. septembra od 21 čas kreće sa emitovanjem spektakularni, dugo očekivani rijaliti šou "Elita". U medijima se uveliko spekuliše o potencijalnim učesnicima koji će pod budnim okom kamera živeti narednih meseci, a pripreme na velelepnom imanju u Šimanovcima, koje su u punom jeku, lično nagledaju vlasnici Pink imperije, Milica i Željko Mitrović!

Bračni par Mitrović, koji se nedavno vratio s romantičnog godišnjeg odmora, svakodnevno je na relaciji Beograd - Šimanovci, gde uveliko traju radovi na potpunom preuređenju luksuznog kompleksa, čitavog grada u kom će narednih meseci živeti učesnici rijalitija "Elita". O tome da ništa ne prepuštaju slučaju, te da su uključeni u svaki segment rada na megalomanskom projektu kojim planiraju da ponovo ispišu televizijsku istoriju i osvoje nova svetska priznanja govori i novi snimak koji je osvanuo na Instagram profilu Milice Mitrović, koju je suprug Željko u novom, brzom četvorotočkašu poveo u Šimanovce, u obilazak radova.

Video: Instagram.com

Milica i Željko su sada, više nego ikad, sve svoje vreme posvetili i maksimalni fokus stavili na najsitnije detalje ovog gigantskog projekta kojim će još jednom u nizu očarati vernu, milionsku publiku koja Pink već 29 godina drži na samom tronu, te ne treba da čudi što bračni par Mitrović godinama unazad, bez izuzetka, zauzima vodeće, liderske pozicije na listama najmoćnijih ljudi u medijima i šoubiznisu.

Foto: Hello/Luka Šarac

Inače, kako Pink.rs saznaje, imanje na kom su prethodnih šest sezona boravili učesnici rijalitija biće potpuno preuređeno za potrebe "Elite", produkcijski najskupljeg i najzahtevnijeg TV formata koji će biti okosnica nove, spektakularne programske šeme Pinka! Vrhunski tim arhitekata, scenografa i enterijerista temeljno radi na preuređivanju svakog kutka prostranog imanja, koje će biti oplemenjeno potpuno novim građevinama i prostorijama, dok će neke od postojećih izgledati potpuno drugačije, dobiti novi, znatno osveženi izgled, a neke čak i namenu. Pink, koji je višestruko nagrađivana medijska kuća na svetskom nivou, ovaj put rešio je da prevaziđe sve do sada postignuto, te za novu TV sezonu priprema "Elitu" koja će, produkcijski i vizuelno, u senku baciti slične TV formate svetskih TV stanica.

Foto: Promo

Takođe, kasting za učesnike "Elite" u punom je jeku, a produkcija TV Pink bolje nego ikada, u najstrožoj tajnosti, čuva imena učesnika koji će biti učesnici spektakularnog rijalitija, a kako saznajemo, milioni gledalaca Pinka biće oduševljeni, ali i šokirani kada bude bio obelodanjen kompletan spisak učesnika, na kom su velika imena s domaće scene, kontroverzne javne ličnosti, ali i potpuno nova lica koja će privući pažnju širokog auditorijuma. Prva, glavna nagrada u ovoj sezoni "Elite" iznosiće neverovatnih 100.000 evra, nagradni fond je nikad bogatiji, te nema sumnje da će borba za prvo mesto biti neizvesnija i uzbudljivija nego ikada, a gledaoce i učesnike će idućih meseci kroz uzbudljivu avanturu voditi Dušica Jakovljević, Darko Tanasijević, Ivana Šopić, Maša Mihailović i Ana Radulović.

Autor: D. T.