AKTUELNO

Vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović, sat vremena pred početak "Elite 7" otkrio detalje novog rijaliti projekta.

Tokom Nacionalnog Dnevnika, iz Šimanovaca se direktno uključio vlasnik Pink Media Group, Željko Mitrović, koji je samo sat vremena pred početak novog rijaliti projekta televizije Pink, otkrio kako će teći novi rijaliti, a tom prilikom i predstavio Milisava, najboljeg druga Leposave koji će se družiti sa budućim rijaliti učesnicima.

Svetska premijera. Mislim da će biti premijera koja će obeležiti epohu evropske ili svetske televizije, jer je u pitanju jedan megalomanski projekat zaista. Večeras otpočinjemo novi serijal rijalitija pod nazivom ''Elita 7''. Jako sam ponosan na ovaj projekat, on će se razlikovati. On će biti sublimat svega što smo postigli i u tehnološkom i u produkcionom smislu. Ovaj projekat će imati dve ekipe, takmičarske dve ekipe, jedna će imati 40, druga 10 takmičara, oni će biti Elita Elite, zvaće se odabrani, svi će se truditi da budu u toj drugoj ekipi, oni će živeti mnogo komfornije, imaće posebnu kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

Željko je nakon toga otrkio nove detalje od Leposavi 2:0: 

Leposava će se baviti njihovim psihostanjima, i truditi se da ih drži u stabilnim odnosima, ali ipak je to samo robot, kao i Milisav koji je tu da im ulepša i dane i mesece, jer ipak ovaj projekat traje 10 meseci. - rekao je Željko pa se osvrnuo i na neverovatan uspeh koji je ostvarila prethodna sezona "Zadruge"
Prethodni serijal je stvarno imao uspeha nenormalnog, i televizijskog i digitalnog, obarao je sve rekorde, a ja se nadam da će ovaj program oboriti sve rekodre prethodnih sezona rijalitija. Za samu ceremoniju otvaranja koja će biti spektakolarna, ja sam sebi izgleda navukao mnogo toga na vrat, i plovim, i letim, i vozim, i sviram, i pevam, tako da sam sebi natovario mnogo više stvari nego što sam hteo.

Foto: TV Pink Printscreen

Vlasnik Pink Media Group je potom otkrio koliko će iznosti glavna nagrada novog rijaliti formata: 

100 hiljada evra je prva nagrada, a da li i kolike će biti za drugo, treće i četvrto mesto videćemo. Ceo fond za nagrade iznosiće preko 200 hiljada evra.

Autor: Pink.rs