AKTUELNO

L. P. S. (25) i njegova supruga M. P. S. (23) okončali su svoje živote sinoć skokom sa solitera u Novom Sadu, a pre toga su, kako je ispostavilo, ubili i svoje dvoje dece, dva dečaka stare jednu i tri godine.

Kako piše Republika, deca su otrovana.

Prema nezvaničnim informacijama, bračni par Petrović Suvajdžić pripadao je nekoj sekti, a detalji ostaju predmet istrage. Takođe, kako navode mediji, stan koji su iznajmili bio je sav u crnom, sa molitvama i satanističkim znakovima na zidovima, što baca novo svetlo na ovaj tragični slučaj.

Trenutno su ispred kuće u Petrovaradinu prisutni policija, forenzika, pogrebnici, ali ono što upada u oči jeste da u ulici vlada pa grobna tišia i da nema nikoga za koga bi se moglo reći da je bio blizak porodici.

Pitanje koje se nameće jeste šta je nateralo ovaj bračni par da preduzme tako radikalne korake i da li je njihova povezanost sa sektom imala ulogu u ovom tragičnom ishodu. Nadamo se da će istraga rasvetliti ove misterije i doneti odgovore koji će pomoći u razumevanju ove tužne situacije.

Ovaj događaj je duboko potresao zajednicu, ali istovremeno je izazvao talas podrške i solidarnosti prema preživelim članovima porodice. Građani su se okupili kako bi pružili podršku i utehu u ovim teškim vremenima.

Ovaj tragični događaj ostavlja duboku tugu u srcima svih koji su čuli za njega. Nadamo se da će istina izaći na videlo, te da će zajednica pronaći način da se nosi sa ovim teškim gubitkom.

Autor: