AKTUELNO

Sumnja se da su bračni par članovi satanističke sekte.

U jučerašnjem tragičnom događaju u Novom Sadu, mladi bračni par, muškarac (25) i žena (23), izvršili su samoubistvo skokom sa solitera u naselju Liman dva. Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da su bili članovi neke satanističke sekte, što je dodatno šokiralo javnost.

Otkriće tela dece u kući u Petrovaradinu

Danas je otkriveno da su njihovo dvoje dece, dečaci stari jednu i tri godine, pronađeni mrtvi u kući u ulici Tome Maretića 34 u Petrovaradinu. Ova potresna saznanja dodatno su uzdrmala zajednicu, ostavljajući mnoga pitanja bez odgovora.

Šokantni obrt: Vlasnik kuće preminuo pre dve nedelje

Nedavno otkriće da je vlasnik kuće u kojoj su živeli kao podstanari preminuo pre dve nedelje dodatno je zaprepastilo javnost. Činjenica da je vlasnik bio u Švedskoj u vreme tragedije dodatno komplikuje ovu tužnu priču, ostavljajući mnogo nepoznanica koje će biti potrebno razjasniti u narednom periodu.

Sumnjive okolnosti i povučen životni stil

Komšije su izjavile da je bračni par živeo povučenim životom, te da se retko družio sa ostalim stanarima zgrade. Navode da su ih retko viđali i da su o njima malo znali, dodatno uvećavajući misteriju oko njihovih života i motiva za ovaj tragičan čin.

Intervencija hitne medicinske pomoći

Ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć intervenisala je u 17.19 časova danas u Petrovaradinu, ali nažalost, mogli su samo da konstatuju smrt dvoje dece. Tela su preneta u Institut za sudsku medicinu kako bi se utvrdio uzrok smrti, a detalji ovog slučaja ostaju pod istragom.

Još uvek nema odgovora na pitanja

Iako je ovaj slučaj izazvao talas šoka i neverice u zajednici, još uvek nema konkretnih odgovora o tome kako je došlo do ove tragedije. Uviđaj je u toku, a javnost ostaje u iščekivanju daljih informacija koje će možda rasvetliti ovu tužnu priču.

Autor: