AKTUELNO

Ovome se niste nadali!

Godinama unazad portal Pink.rs važi za jedan od najuticajnih i najbržih portala u regionu. Sve vesti vezane za informativu, sport, šoubiz ali i rijaliti program redovno čitate na našem portalu, a sada smo vam spremili nešto neočekivano!

Glavni i odgovorni urednik portala Pink.rs, Nemanja Pajić,  spremio je šest neverovatnih projekata pod sloganom "NOVA ERA"! Na taj način želimo da vama, našim vernim čitaocima poklonimo nešto u čemu ćete uživati.

Foto: Pink.rs

Najbrži smo portal u Srbiji i regionu, a sada razvijamo novi, dodatni sadržaj, a kroz same projekte vodiće vas kako najpoznatija lica Pink televizije, tako i nove nade!

Gordana Uzelac, zaštitno je lice Pink Televizije godinama. Neprikosnovena novinarka i voditeljka vodiće podkast pod nazivom "BEZ LJUTNJE, MOLIM SA GORDANOM UZELAC". Gordana će u podkastu razgovati o društveno-političkim temama sa svojim sagovornicima i nema sumnje da će naši čitaoci ali i gledaoci dobiti odgovore na mnoge aktuelne teme današnjice iz oblasti informative. Podkast Goce Uzelac gledaćete dva puta mesecno, sredom u 20h na Youtube kanalu i portalu Pink.rs! 

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Jovanu Nerić preko dvadest godina gledate na Pink-u. Jedna od najcenjenih sportskih novinara naše televizije ali i redakcije uvek vam je donosila najeksluzivnije priče iz sporta, a sada ćete od nje videti nešto novo. Naime, Jovana će voditi emisiju "U DRUŠTVU NAJBOLJIH SA JOVANOM NERIĆ" gde će se naći oči u oči sa mnogim sportistima i trenerima i otkriti tajne njihovih uspeha. Jovanu će te u razgovoru sa sportistima gledati svakog 1. u mesecu od 21h na Youtube kanalu i portalu Pink.rs!

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Sjajnog i uvek nasmejanog voditelja Nemanju Vujičića gledate svake nedelje u Premijeri - vikend specijal, a sada ćete ga gledati u podkastu Pink.rs-a pod nazivom "NA LINIJI ŽIVOTA SA NEMANJOM". Jedan od najboljih novinara šoubiza Televizije Pink ugostiće mnoge estradne ličnosti, ali i one za koje se najmanje nadate!U jedno smo svi sigurni, oni će Nemanji otkriti mnoge tajne koje do sada javno nisu izneli. Ponedeljkom od 20h na Youtube kanalu i portalu Pink.rs gledaćete podkast Nemanje Vujičića!

Foto: promo

Jovana Ilića, tačnije Jocu novinara svi znate godinama u nazad. Od skoro je došao u Pinkovo jato, a njegova pojava i harizma sve ostavljaju bez reči. Joca je poznat po svom rešetanju mnogih rijaliti učesniika, te on vodi projekat pod nazivom "RIJALITI REŠATANJE". Spreman kao zapeta puška da obiđe rodne krajeve učesnika Elite, ali i da otkrije ono što o njima niko nije znao, te nema sumnje da će Joca raskrinkati mnoge, a koje gradove će obići, pratićete kako na Youtube kanalu Pink.rs, tako i na RTV Pink svake nedelje u 18H.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Među najvrednijim novinarima Pink.rs nalazi se i prelepa Snežana Zindović. Po godinama mlada, ali veoma uporna i direktna novinarka vodiće projekat "IZA ZATVORENIH VRATA". Snežana će obilaziti domove poznatih, i pokušati da sazna sve što oni kriju iza svojih zatvorenih vrata, te će sa mnogim javnim ličnostima razgovarati o uspesima ali i o onim teškim temama koje čuvaju samo za sebe i u svoja cetiri zida. Snežanu ćete gledati svakog drugog utorka od 20h na Youtube kanalu i portalu Pink.rs

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Najuporniji od svih novinara Pink.rs, vedar i nasmejan Nikola Žugić, spreman je da otrkije sve ono što vas naše čitaoce, ali i gledaoce zanima. Nikola će u svom projetku pod nazivom "INTIMNA PITANJA" otkriti mnoge vruće tajne poznatih. Gde i kada su imali svoje prvo ljubavno iskustvo, koje blamove kriju od publike, šta im je najveći strah, gledaćete svakog drugog petka od 18h na  na Youtube kanalu i portalu Pink.rs!

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Nema sumnje da ćete projekte urednika Pink.rs-a, Nemanje Pajića obožavati, a NOVU ERU našeg portala na svom Instagram profilu najavila je i direktorka zabavnog programa Televizije Pink, Milica Mitrović:

- Zadovoljstvo mi je da Vam najavim nove projekte našeg portala Pink.rs! USKORO - NOVA ERA! - napisala je Milica.

Autor: N.B.