AKTUELNO

Svi su odmah u njihovim rečima prepoznali Anabelu Atijas, sa kojom su već javno ratovale.

Poznato je da je su bivše zadrugarke Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković odmah po završetku prve sezone "Zadruge" žestoko zaratile sa Anabelom Atijas, majkom Lune Đogani, a da je svađa kulminirala u noći spektakularnog finala. Mnogi su mislili da su se vremenom strasti smirile, te da su zavađene strane zaboravile na sve ružne reči i uvrede koje su razmenile - međutim, po svemu sudeći, usledila je nova runda verbalnog obračuna.

Foto: Pink.rs

To su zaključili Sanjini pratioci na Instagramu, gde je ispisala poruku za koju su svi ubeđeni da je upućena Anabeli, budući da je u svom obraćanju iskoristila ime Razija, za koje se spekulisalo da je pravo Anabelino (što je ona u više navrata demantovala).

- Je l' to mene Razija proziva iza lažnog profila?! Hahaha, pa ženo, smešna si! Volim kada ljudi misle na mene - napisala je Sanja, na šta Matora nije ostala nema, već se gotovo u isto vreme oglasila i ona.

Foto: Printscreen Instagram

- Uriniraćeš sama sebi u ta žvalava usta! Zar ti je toliko teško da prihvatiš da si nebitna?! Kako te nije sramota, žvalava, da se bakćeš po Instagramu i pretiš non stop? Izvini, Rambo, nisam te prepoznala - glasila je Matorina poruka.

Foto: RTV Pink

Foto: Printscreen Instagram

Poruke Sanje i Matore brzo su došle i do Anabele, koja se tim povodom takođe oglasila na Instagramu.

Dragi moji, šaljete mi tuđe statuse koji aludiraju na to da sam stavljena u kontekst kriminalca. Pominju se neke pretnje, lažni profili. Ja isključivo i personalno se obraćam ljudima, ne bavim se kukavičlukom iza lažnih profila. Kad god sam imala nekom nešto da kažem, radila sam to oči u oči. Za mene nikakav rat ne dolazi u obzir, ja vam želim svu ljubav ovog sveta - poručila je Anabela.

Foto: Pink.rs

Foto: Printscreen Instagram

D. T.

#Anabela Atijas

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'