AKTUELNO

Ne može više pritisak da izdrži.

Tokom večeri došlo je do sukoba između Lune Đogani i Tomislava Panića, jer ju je on prekoreo da je previše bliska sa Davidom Dragojevićem. Najpre je Đoganijeva ušla u verbalni sukob sa Panićem, a potom mu je lupila i šamar.

Foto: TvPink Printscreen

David nije mogao da se uzdrži i da ne odreaguje i odbrani Đoganijevu, pa se zamalo fizički obračunao sa Tomom. Ova situacija, ali i to što je Ana Korać nosila Davidov kačket zasmetala je Davidovoj devojci Aleksandri Subotić, koja je doživela nervni slom.

Subotićeva je besna na svog dečka otišla na farmu i udarala je u vrata kako bi izašla, međutim to joj nije pošlo za rukom. Kako je došlo do svađe između njih dvoje, ona je uzela prsten i bacila ga.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si jedna pijandura. Tebi ništa nije sveto. Ne mogu pola sata da te ostavim samog - prekorela ga je Aleksandra.

David je otišao do Velike kapije, a ona je krenula za njim. Nakon kratkog razgovora ona se vratila na prvobitno mesto kako bi našla prsten, a u tome su joj pomogli Savo Perović i Luna Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: LJUBOMORNA NA LUNU? Mina PREBACILA Tomi što je Đoganijevu izabrao za omiljenu osobu, pa osula DRVLJE I KAMENJE na nju: Ne znam šta si video na njoj! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Zadruga 2

'