AKTUELNO

Zadrugari nisu mogli da veruju šta slušaju.

Ovonedeljni vođa Tomislav Panić bez razmišljanja je doneo odluku da zadrugarka koja će sa njim deliti sve u toku nedelje, a između ostalog i hotel bude upravo Luna Đogani, sa kojom je ostvario lepe prijateljske odnose.

Međutim, on je posle nekoliko dana shvatio da je zaljubljen u nju, kada je video nju u blizini Davida Dragojevića. Kako se o njihovom odnosu mnogo komentarisalo, Panić je želeo da je zaštiti od glasina da će se ponovo formirati trojka u Zadruzi i na tome joj mnogo zamerio.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U toku jučerašnjeg dana došlo je do žestokog konflikta među njima, a ukućanka je izjavila da više ne želi da čuje za njega. Međutim, Toma je u razgovoru sa Markom Petrućijem i Aleksom Savićem otkrio da gaji emocije prema njoj, a priznao je i u kom trenutku je bio siguran u to.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam se izgubio u njoj, ja ne haluciniram. I znao sam da će reći da igram igru i da to radim da bih ostao. Ja sam spreman da je branim ko god da je napadne. Čim sam ja hteo da udarim nekog zbog nje, ja sam shvatio neke stvari. I sad sam ja pederčina, ja sam smešan, ološ... ali, neću da se svađam sa njom. Ljubomoran sam, da! Zato se i desilo to. Rekao sam i Marku, neću nikad da se svađam sa njim zbog nekog, skloniću se. On kaže da nema potrebe. Da ima nešto, rekao bi mi - rekao je Toma.

Maneken i nije uspeo da ubedi takmičare u istinitost svojih reči, a šta je još rekao o mladoj blogerki pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Tomislav Panić

'