AKTUELNO

Nije se libio da prizna istinu.

Maneken Toma Panić je još jednom šokirao sve svoje cimere. Ranije je to uradio kada je izneo javno da ima dete u Kini koje je samo jednom video, a ovog puta je odlučio da svoje emocije koje je dugo krio prizna mladoj blogerki Luni Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Tim povodom kontaktirali smo njegovog prijatelja Srđana Stepanovića koji je odlučio da sa nama prokomentariše minule događaje. Odnos Lune i Tome bio je glavna tema, pa je samim tim i njegov odgovor bio nešto odsečniji. Na pitanje da li između Tome i Lune postoje simpatije i emocije on je brzo odgovorio.

Sasvim obrnuto, verujte mi. Ona je za njega bivša devojka njegovog druga Slobe. Isto tako mislim da je on jedini iskren odnos imao sa Minom u prošloj Zadruzi. Sa Keti u ovom je bio oduševljen, ali ne znam šta se tu zapravo dogodilo - rekao je Srđan o navodima da je Toma zaljubljen u Lunu, ali i ostalim devojkama sa kojima je Toma bio blizak.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iskoristili smo priliku da ga upitamo kako se nosi sa navodima i glasinama da je njegov prijatelja Toma homoseksualnog opredeljenja. On je tom prilikom okrivio narod koji nije prvi put tako nevine ljude loše okarakterisao.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Glasine su samo glasine i to je to. Kako drugačije da se to shvati. Svi manekeni su gej i sve pevačice su prostitutke - priznao je Srđan.

Pročitajte više: LJUBOMORAN SAM, JA NE HALUCINIRAM: Toma priznao da je zaljubljen u Lunu, PA OTKRIO ŠTA JE PORUČIO MARKU! (VIDEO)

I.R.

#Luna Đogani

#Tomislav Panić

'