AKTUELNO

Mnogo joj je žao što više nije učesnica Zadruge!

Suzana Perović Blondi večeras je imala najmanje glasova publike i napsutila najgledaniji rijatiti program u regionu "Zadrugu".

Foto: Zadruga - RTV Pink

Voditeljka Dušica Jakovljavić ugostila je Blodni u studiju, a s obrizom na to da je bivša zadrugarka imala nekoliko sukoba sa Marijanom Zonjić i tvrdila da ima dokaze da je Zonjićeva bila u ljubavnoj romasi sa njenom sinom Savom Perovićem, ali tvrdi i da je bila sa zadrugarom Lazarom Jeremićem ona je otvoreno pričala o bivšoj cimerki.

Marijana je devojka koja mikrofon drži i peva samo tri pesme, a ostali pevaju umesto nje. Pola sata je bila sa Savom u toaletu, a kada ju je pitao gazda šta je radila ona se samo nasmejala i rekla da je bilo fatastično. Kod Lazara je spavala četiri noći. Bila je sa Lazarom samo bi trebalo da se uhvati caka kako to da priznaju - otkrila je Blodni.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Blondi je izjavila da joj je veoma žao što više nije učesnica Zadruge ali je i priznala zbog čega je utihnula poslednjih nekoliko dana.

Žao mi je što sam potpisala ugovor za ulazak u Zadrugu dok je mi je sin tamo. Sa najbližima nikada u životu ne bih bila u rijalitiju. Gospođa Rada mi je rekla da ukoliko tako nastavim takmičenje, da će napasti Sava. Shvatila sam da bi ja trebalo da idem kući, a da Sava ostane. Da sam znala da će Sava ispasti ja bih nastavila sve. Mnogo volim decu -pričala je Blondi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Aleksandra Subotić i David Dragojević su zbog svoje turbolentne veze u žiži javnosti, a Blondi je rekla da je savetovala zadrugarku da svom partneru ostavi malo prostora za sebe.

Ako tako Aleksandra nastavi, prekinuće vezu sa Davidom. Rekla sam joj da ga guši - rekla je Blondi.

Koliko joj je žao što više nije deo ovog sou programa, Blondi je pokazala kada je izrazila želju da ponovo bude učesnik Zadruge.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Čim Savo izađe ja ću ući i napraviti karambol. Vratiću se - izjavila je Blondi.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Suzana Perović Blondi

#Zadruga 2

'