AKTUELNO

Niko nije očekivao da će je ovako opisati.

Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem je uveliko u toku i pokrenute su teme koje uvek provereno izazovu buru u Beloj kući. Glavni akteri su bili Karađorđe Subotić I jelena Golubović.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Milan je Karađorđu postavio pitanje kako se on oseća povodom odnosa sa njegovom ćerkom Aleksandrom, ali i kako sada gleda na Zadrugu.

Trebalo mi je par dana da vidim šta je problem sa Aleksandrom. Ja sam Aleksandru namerno nominovano kako bi se ona osetila kao što sam se ja osećao. Prozvao sam je da tu prikolicu malo skloni sebi sa leđa. Stekao sam utisak kao da joj je voda ušla u uši. Isto tako, upozorio sam Lunu da malo ohladi i već vidim da je odnos Davida i Aleksandre bolji sada - rekao je Karađorđe.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Moj ulazak u Zadrugu je način da zaradim za novac. Došao sam da pokažem kako treba da izgleda jedan domaćin. Ne za razliku od ovih, ona izgleda kao mečka Božana. Ja sam uvek zahtevao da svi moji izgledaju top - rekao je kratko on i šokirao zadrugare.

Milana je zanimalo zbog čega je Subotić promenio mišljenje o Davidu Dragojeviću.

Zbog mog odnosa sa malom Magdalenom. Moj odnos sa ćerkom je onakav kakav je i ovde. Naše komunikacije su vrlo loše. Moja Aleksandra je odlučila da me stavi u neki treći plan. Hteo sam da imamo drugarski odnos, ali mi se sve troduplo vratilo - rekao je Karađorđe.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On je pokušao da skrene sa teme, ali su se Rebeka Popović i Jelena Golubović udružile i krenule da ga napadaju verbalno zbog uvrede koje je rekao na račun Aleksandra.

Da ste hteli da se bavite njom, trebalo je da to radite još kad je bila manja, a ne da ulazite u rijaliti - vikala je Rebeka.
Ovo je sramotno, ja ne mogu da verujem šta ja čujem da otac priča o svom detetu - rekla je Jelena Golubović.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksandra Subotić

#Karađorđe Subotić

'