AKTUELNO

Ona smatra da je on loš čovek.

Tokom prethodne večeri u Beloj kući je organizovana žurka na kojoj su zadrugare zabavljali Sloba Radanović i Dara Bubamara. Luna Đogani je bila veoma potresena zbog njegovog prisustva, pa je nakon njegovog odlaska doživela još jedna psihički pad.

Njena bol ni tokom dana nije splasnula zbog saznanja da su pevač i Eleonora Miljković razmenjivali poglede, a o ovoj situaciji su pričale Marija Kulić i Aleksandra Subotić.

Foto: Pink.rs

Ona ga je gutala pogledom, blenula je u njega iz ćoška. On je iskren, ali nije lep, niti je zgodan - pričala je Aleksandra.
Simpatičan je on. Posle onoga svega, ko može da se zaljubi u njega?! Eleonora - dodala je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je Subotićeva osula paljbu po Lepom Mići sa kojim je već nekoliko puta ulazila u žestok verbalni sukob.

Ona se samo pravi fina, ona je pod Mićinom komandom. Hoće nešto, po svaku cenu. Ja sam rekla Davidu mi možemo da se svađamo sa Davidom, to nije zlobno. Mića je zloban, on je zlo. Ja njega stvarno ne volim. Loš je čovek. Tamo sedi kao zli patuljak. Manipuliše tu devojkama... Žao je baš. Kako koja devojka da dolazi, on ide uz svaku. On da može sa svakom bi bio. Svaku bi napao, njemu, čoveku od 50 godine, klinke od 20 godina sede u krilu, odvratno - pričala je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: KAD BI SVI BILI KAO ON... Luna poslala poruku Slobi? Da li će se pronaći u ovim njenim rečima? (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'