AKTUELNO

Nisu mogli da veruju da ga je ostavila samog.

Zadrugari su se prethodne noći ludo provodili na žurci na kojoj je glavni gost bio Sloba Radanović. Međutim, sa njim su u pratnji bili klavijaturista i bubnjar, a koji su se pojedinim ukućankama i te kako dopali.

Marijana Zonjić je bila jedna od onih koja je razgovarala sa bubnjarom, a čak se ponudila i da mu pokaže gde je toalet, dok je Adam Đogani morao da odsustvuje, jer se nije osećao dobro.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Voditelj Milan Milošević je u emisiji ,,Pitanja gledalaca" upitao nju da li joj se dopada pa je vreme provodila sa njim, kao i Minu Vrbaški koja je bacila oko na klavijaturistu.

Ja nisam rekla da su slatki, ja sam pričala sasvim normalno, ne znam šta je tu loše. Da neko priđe mom momku i da mu kaže da je lep i sladak, meni bi to imponovalo. Ja sam čula da on napolju ima i curu - rekla je Marijana.
Ja ću da pozdravim Dejana klavijaturistu, a on je odličan, presladak - rekla je Mina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Marijana je sa žurke izlazila sa bubnjarom i pokazivala mu gde je toalet. Meni je to izgledalo prisno, jer ste se držali za ruku. Druga stvar, imam svedoka koji me pozvao još jednom, ja sam je pitala šta to radi i rekla sam joj da Adamu nije dobro... - počela je Krunićka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jako je lepo da ti neko kaže da ti se neko dopada, a trebala si da primetiš da Adama nigde nema, to je trajalo dobrih 20 minuta. Mi smo Lunu smirivali 15 minuta. Kako ti to nije palo na pamet? Ja sam video da ti sva vesela šetaš sa njim dok mu pokazuješ gde je wc. Ružan je postupak, pokazala si da si folirant i da tog dečka ne voliš onako kako zaslužuje - rekao je Savo.

Kakva je bila Marijanina reakcija zbog napada na nju, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marijana Zonjić

#Savo Perović

'