AKTUELNO

Pratite uživo Anabelino gostovanje u emisiji "Porodice zadrugara" na televiziji Pink i portalu Pink.rs!

Majka učesnice rijaliti programa "Zadruga 2" Lune Đogani, pevačica Anabela Atijas večeras gostuje u studiju u Šimanovcima kod voditelja Ognjena Nestrovića gde komentariše aktuelna dešavanja kada je boravak njene ćerke u Beloj kući u pitanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Anabela je u nastavku emisije "Porodice zadrugara" komentarisala i suze svoje ćerke nakon što je Slobodan Radanović ušao u "Zadrugu 2" i pevao na žurki koja je bila ovog utorka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Doživela je šok, mi smo svi znali da će ući, ona nije. Ona je doživela iznenađenje i nakon svega, raspršena iluzija da je voljena onoliko koliko je ona volela. Ja ne zameram ništa. Svi smo očekivali kao publika pa i ja kao njena majka... Zavolevši tog mladića kao neko ko je lepo vaspitan i poseduje sve ljudske kvalitete, sve ono što smo zavoleli kod njega, očekivala sam jedan topao zagrljaj, jednu toplu reč, ona zna da on neće biti sa njom, ali je očekivala prijateljsku ruku - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Neko u braku ne živi kako su oni živeli u rijalitiju, pored svega što su prošli, svako je imao pravo na svoja lična osećanja ali ne možemo da izuzmemo činjenicu da su sve delili i onda to sve nestane. Ona je to doživela kao njegovu smrt. Koliko god da je svesna da ne može da bude sa njim, ona je očekivala ipak prijatelja - dodala je Lunina majka.

Foto: Pink.rs

Kako je sve izgldalo možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta ispod.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autori: S. K. / N. V.

#Rijaliti Zadruga

'