AKTUELNO

Nakon što je priznao da je zaljubljen u nju, Luna i Toma imali su žestoku svađu.

Pevačica Anabela Atijas odlučila je da napokon progovori, a tim povodom večeras gostuje u studiju rijaliti programa koji piše novu TV istoriju "Zadruga 2" gde komentariše učešće svoje ćerke Lune Đogani i sve ono što se dešavalo ove nedelje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je pušten snimak sa žurke na kom su se raspravljali Luna Đogani i Tomislav Panić, koji je ranije izjavio da mu se sviđa blogerka, Anabela je odlučila da iznese svoj stav o ovom zadrugarku.

Foto: RTV Pink

Ja ne mislim da je on zaljubljen. Kroz ove dve sezone mogli smo da vidimo da Toma lako ulazi u vezu, što sa Lunom nije slučaj. Uopšte ne opravdam njeno ponašanje prema Tomi. Razumem je, ali nije tako trebala da postupi. Svako od njih je trebao da je ispoštuje kada je pričala da ne želi vezu - rekla je Anabela.

Foto: Pink.rs

U nastavku je Anabela Atijas, nakon što je komentarisala Tomislava Panića, govorila i o Eleonori Miljković koja je flertovala sa Slobom Radanovićem na žurki koja je bila u utorak u "Zadruzi 2", ali je govorila i o Zerini Hećo koja je nekoliko puta tešila Lunu.

Nora joj nije tako bliska prijateljica. Da je to uradio neko bliži osetila bi veliku dozu bola. Ja Noru ne želim da komentarišem, vreme će pokazati. Luna je osetljiva kada joj priđu sa stavom da je razumeju ali da su suprotnost. Ja sam puno grešila. Bila sam pristrasna, ali ja sam majka. Zerina je u pravu kada kaže da Luna bira pogrešne ljude. Svi su oni imali stav da su protiv Lune. Luna ide samo srcem - dodala je Anabela.

Foto: RTV Pink

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autori: S. K. / K. K.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Anabela Atijas

'