AKTUELNO

Vrisnula je od sreće!

Zadrugari su danas igrali "Igru istine" u kojoj su jedni drugima postavljali pitanja i na ista odgovarali, a glavna tema bilo je pevanje Zlate Đurković, koje su mnogi njeni cimeri komentarisali.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada je došlo vreme da se "Igra istine" privede kraju, Veliki šef poslao je pismo kojim je zadrugarima saopštio da će svoju nagradu odmah biti u prilici da potraže van prostorija Bele kuće, što ih je zaintrigiralo.

Dragi zadrugari, današnja "Igra istine" pokazala je da vas jedna tema posebno ineresuje. Idite u pab, gde vas čeka nagrada - pročitao je ovonedeljni vođa Savo Perović.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zadrugari su odmah otrčali u pab gde su očekivali veliku nagradu, a Veliki šef je i ovoga puta iznendio stanare Bele kuće i omogućio Zlati Đurković da održi mini koncert i svim zadrugarima, ali i gledaocima kraj malih ekrana, demonstrira svoje pevačko umeće.

S obzirom da smo posle igre istine shvatili da je Zlatino pevanje sve posebno zainteresovalo, današnja nagrada biće Zlatin koncert u trajanju od posla sata - pročitao je Savo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zlata se odmah popela na binu, a njeni cimeri su je pozdravili aplauzom i ohrabrili da pokaže šta zna.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećim video-prolozima:

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Zadruga 2

#Zadrugari

'