AKTUELNO

Sasuo joj je sve u lice!

Veliki šef obradovao je sve zadrugare pismom koje je poslao na adresu Bele kuće. On ih je obavestio da će večeras imati priliku da posete ,,Šiša bar" kako bi uživali uz piće i druženje.

Međutim, Miki Đuričić je iskoristio vreme kako bi ozbiljno porazgovarao sa Rebekom Popović na temu njenog druženja sa Draganom Mitar koje je sticajem okolnosti prekinuto. On joj je zamerio što ne zna prave vrednosti prijateljstva i što nema moć da proceni ko je zaista iskreno i do kraja bio uz nju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti si Dragani stvarno bila draga! Da li je tebi bilo površno druženje sa njom? Ni sa kim se ne družiš sa kim si bila bliska, ti ne znaš da se družiš! Rekla si da je sve to površno, a to uopšte tako nije izgledalo! Htele ste na letovanje zajedno! - rekao je Miki.

Dragana im je ubrzo i pridružila, a onda joj je Popovićka odlučila da razreši celu situaciju sa njom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da li sam ja bila loša prema tebi? - pitala je Rebeka Draganu.
Ja ne mogu da pojmim neke stvari. Ti sa nekim ljudima se ne gotiviš, a pušiš cigaru. Kad si sedela sa mnom na krevetu, Zerina te napušavala ku*cem,a posle si joj nameštala kosu. Ne možeš sa svima da budeš dobra. Ti si i sa sudinicom pušila cigaru. Kontradiktorna si, isto je bilo i sa Oljom. Kad si počela da se družiš sa Tomom, ti si se izolovala - rekla je Dragana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

A, šta da radim, da je pljujem? Ja nisam takav tip osobe. Olji sam jednom dala Viktoriju sprej i ona misli da se mi družimo i to je bilo to - rekla je Rebeka.

Na čemu su joj zadrugari još zamerili, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Dragana Mitar

#Miroslav Miki Đuričić

#Rebeka Popović

'