AKTUELNO

Neće joj dozvoliti da ponovo napravi istu grešku.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su se u rijaltiju "Zadruga 2" upustili u ljubavnu romansu. Rijaliti mama je pod velikim pritiskom da li je Zola zaista zaljubljen u nju, pa svaku njegovu reč prihvata sa rezervom.

Najveći problem u njihovoj vezi predstavlja i to što Miljanina mama, Marija Kulić ima predrasude o njenom dečku i ono u čemu je izričita jeste da ne želi da njih dvoje imaju seksualne odnose pred rijaliti kamerama.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom emisije "Pitanja novinara" usledilo je jedno pitanje za Miljanu koja je prokomentarisala svoj odnos sa Zolom.

Tvoja mama otvoreno iskazuje da ne podržava to što si se ti upustila u vezu pred kamerama. Šta ti misliš šta je glavni razlog tome - glasilo je pitanje za Kulićevu.
Posle onoga što mi se desilo, meni su se muškarci smučili. Lazar je ušao, celu noć smo proveli zajedno ispred Hotela. Pričali smo, on je tražio mene, ispričao mi životnu priču. Zaljubila sam se i svakog dana sve više i više mi prirasta srcu. Da nisam ostala trudna i da nemam Željka, ja se ne bih upuštala u to (se*s). Mama zna da sam ja bila povređena kao žena iz jedne rijaliti ljubavi. Dok nije upoznala Lazara, imala je predrasude, sada se nadam da ih nema - odgovorila je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga, svoj sud je dala i Marija Kulić koja je otvoreno ispričala šta misli o vezi svoje nasledice i Zole.

Istina je da ja ne podržavam rijaliti veze. Povređena je izašla iz jedne veze. Previše je emotivna i iskrena. Momka ne poznajem. Ono što je pokazao prema meni i Miljani, pokazao je da je kulturan. Volela bih da tako i ostane, jer znam da će se Miljana sigurno vezati. Ja nisam znala da li je on njoj prišao njoj zbog opstanka, to su bile predrasude. Kada je on došao, ja sam to prihvatila sa rezervom. Ja neću njoj da stojim na putu. Ja sam protiv se*sa u rijalitiju, jer svi to gledaju. Da se ljube, da se grle, prošetaju, drže za ruke, protiv toga ne bih imala ništa, ali da imaju se*s protiv toga i te kako imam - rekla je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Ljuba ZAURLALA na Karađorđa uputila mu niz UVREDA, on se TRESAO pored nje, pa joj UZVRATIO: TI SI JADNICA I BEDNICA, OBEZBEĐENJE ODMAH ULETELO! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'